Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

H "Γαλλική" Black Friday του Τσίπρα .



Ενώ ο Πάνος Καμμένος θα κάθετε σε αναμμένα κάρβουνα στην Βουλή των Ελλήνων αύριο Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 και θα κάνει πιρουέτες αιτία τα σκάνδαλα διαφθοράς που έχουν γίνει βουνό από την αλαζονεία, την ατιμία και την αχορτασιά του ο Αλέξης Τσίπρας  την «κάνει» με ψιλά πηδηματάκια και σύμφωνα με τον οξυδερκή Τζανακόπουλο ο Αλέξης θα βραβευθεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο Παρισίου και την πολιτική επιθεώρηση Politique International, της οποίας μέλη είναι επιφανείς πολιτικοί και επιχειρηματίες της χώρας.
(Αν θεωρείται “επιφανής” ο Ολάντ και ο Μοσκοβισί, η Ευρώπη ψώνισε από σβέρκο.)
Ο πρωθυπουργός θα παραλάβει το Βραβείο Πολιτικού Σθένους (Prix du Courage politique).
Με το ίδιο βραβείο στο παρελθόν έχουν τιμηθεί προσωπικότητες όπως ο Εμανουέλ Μακρόν, η Κριστίν Λαγκάρντ, ο Νικολά Σαρκοζί, η Άνγκελα Μέρκελ
Όλα τα παραπάνω είναι μια ιδέα και εκτέλεση της Rothschild & Co που ανέλαβε να βγάλει τη χώρα και τον Τσίπρα στις αγορές, για αυτό φρόντισαν να συναντηθεί και με το γαλλικό παιδί τους τον Μακρόν.

Στην Γαλλία επίσης θα  βραβευτεί (αυτό το κρατούν κρυφό) από μία «Βιτρίνα» εποχιακό Περιοδικό (ούτε καν μηναίο) το Politique internationale του Patrick Wajsman. Ποιος είναι ; Eνας σκοτεινός τύπος τραπεζικών συμφερόντων , δήθεν ιδεολόγος , δημοσιογράφος, πολιτικός επιστήμονας ,επιχειρηματίας, που δεν κάνει τίποτε άλλο από το να περιφέρεται από τελετή σε τελετή, ακολουθώντας τις εντολές των αφεντικών του, βλέπε Rothschild.


Nα γιατί δεν πέφτει ο Σύριζα δημοσκοπικά, να ποιοι τον στηρίζουν & γιατί




Το προδοτικό έργο έχει ξεκινήσει από πολύ παλιά. Από τον καιρό που του παρέδωσε αβλεπί το δαχτυλίδι ο Αλαβάνος. Ακόμη δεν έχει εξηγήσει επαρκώς γιατί το έπραξε, και ποιοι τον διέταξαν. .  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΧΩΧΩΧΩ ΩΧΧΧΧΧ
1. Μπαρτσελόνα 11
2. Γιουβέντους 8
3. Σπόρτινγκ 7
4. Ολυμπιακός 1

Ένα «Χ» (0-0) που βόλεψε απόλυτα την Μπαρτσελόνα και κράτησε σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι την τελευταία αγωνιστική τη Γιουβέντους σφράγισε το ντέρμπι κορυφής στον τέταρτο όμιλο του Champions League.

Οι μεν «μπλαουγκράνα», που κράτησαν στον πάγκο μέχρι το 56’ τον Λιονέλ Μέσι, εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρώτη θέση, οι δε «μπιανκονέρι» θα χρειαστεί να νικήσουν στο Φάληρο τον Ολυμπιακό για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως από την απειλητική Σπόρτινγκ την τελευταία αγωνιστική.

ΩΧΩΧΩΧΩ ΩΧΧΧΧΧ ΛΕΜΟΝΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Πεφτει ο Κινεζικος δορυφορος TIANGONG 1, Απο τα 340 km υψομετρο εχει φτασει στα 285

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...