Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Έπεσε το ξύλο της αρκούδας από τα Μ.Α.Τ του Αλέξη.



Πάρτε το χαμπάρι. Έχει παρθεί η απόφαση να αλλάξουν χέρια  300.000 ιδιοκτησίες, και θα υλοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Εάν δεν προλάβει ο Τσίπρας θα το ολοκληρώσει ο Κούλης. Εξάλλου το είπε ο αντιπρόεδρος Μπουμπουκος. Με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Facebook, έκανε λόγω πως σε «Σε καπιταλιστικό Καθεστώς οι Πλειστηριασμοί είναι όχι μόνον αναπόφευκτοι αλλά και αναγκαίοι. Δεν γίνεται να δουλέψει το Τραπεζικό σύστημα αν δεν εξασφαλίζεται ότι όποιος λαμβάνει ένα δάνειο ή δημιουργεί ένα χρέος, ότι δεν θα έχει και ευθύνες. Αν αυτό δεν υπάρχει, καταρρέει η Τραπεζική Πίστη, δηλαδή όλο το σύστημα.»

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών όπου αναμένεται να πλειστηριαστούν 29 ακίνητα. Ξύλο, βρισιές και συνθήματα συνθέτουν το έκρυθμο κλίμα που επικρατεί μεταξύ των κινημάτων με τα ΜΑΤ στο κτίριο της οδού Λουκάρεως, με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών. 
Από τα επεισόδια έχουν τραυματιστεί τρεις διαδηλωτές οι οποίοι δέχτηκαν χτυπήματα με γκλοπ από αστυνομικούς, ένας άνδρας μάλιστα τραυματίστηκε στο κεφάλι και βγήκε αιμόφυρτος από το κτίριο, ενώ ακόμη ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μεταξύ των τραυματιών είναι ο πρώην δήμαρχος Καισαριανής, Θανάσης Μπαρτζώκας ο οποίος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, ενώ φέρεται να έχουν τραυματιστεί και αρκετά μέλη της Λαϊκής Ενότητας καθώς και ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος μέλος του κινήματος «Δεν Πληρώνω». Η ένταση έλαβε τέλος λίγο μετά τις 18:00 όταν οι συμβολαιογράφοι φυγαδεύτηκαν από τους αστυνομικούς από την πίσω πόρτα του κτιρίου.
Τα όσα εκτυλίχθηκαν στα ειρηνοδικεία της χώρας σχολίασε με σκληρή γλώσσα η Χρυσή Αυγή λέγοντας «να γίνουν πλειστηριασμοί για τις βίλες με τις πισίνες των Σκουρλέτηδων και των λοιπών Συριζαίων και ΟΧΙ για την πρώτη κατοικία των φτωχών Ελλήνων, που δολοφονούνται από την μνημονιακή πολιτική ολόκληρου του διεφθαρμένου συστήματος.»

Αγριο ξύλο, χημικά & τραυματίες στο Ειρηνοδικείο για τους πλειστηριασμούς

 

Τραυματίας από τις συμπλοκές με τα ΜΑΤ στο Ειρηνοδικείο: Μου έσπασαν το κεφάλι, επιφυλάσσομαι για μαχαιριές [βίντεο]

 

Ένταση για τους πλειστηριασμούς και στη Θεσσαλονίκη -Συμπλοκή με ΜΑΤ [εικόνες &...


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή από τα πρώτα 28 δίς ευρώ που έδωσε ο Αλογοσκούφης στις απατεωνο-τράπεζες, μέχρι σήμερα, δέεεεν κατέρρευσε η "τραπεζική πίστη", Μπουμπούκο;

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά μασσονοαριστερά !!
Πάρτε νά έχετε δίποδα σανοταισμένα .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...