Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Ε όχι να μπαίνουν και στα χωράφια μας οι κωλοΒιετναμέζοι.



Ένα βιετναμέζικο καρτέλ διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων υδροπονικής κάνναβης, με συντονίστρια μια 33χρονη γυναίκα εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.
Με μια γιγαντιαία επιχείρηση που ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης, στην περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής, οι αστυνομικοί κατάφεραν να βάλουν στο χέρι το πενταμελές κύκλωμα και να κατασχέσουν 2.195 δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας που βρέθηκαν σε τρεις πολυτελείς κατοικίες στην περιοχή του Νέου Βουτζά. Σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας τα μέλη της σπείρας είναι τρεις άνδρες και μια γυναίκα, υπήκοοι Βιετνάμ και ένας υπήκοος Κίνας. Ξεκίνησαν να δραστηριοποιούνται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην παραγωγή και καλλιέργεια των ναρκωτικών.
Όπως διαπιστώθηκε, όλοι τους ήταν παράνομα στην  Ελλάδα και είχαν νοικιάσει με πλαστά στοιχεία ταυτότητας τις τρεις πολυτελείς κατοικίες. Από τις έρευνες που πραγματοποίησαν κλιμάκια αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών στις τρεις κατοικίες της Ανατολικής Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: - Στην πρώτη οικία ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο-φυτώριο με 297 δενδρύλλια κάνναβης σε πλαστικές γλάστρες, ύψους από 5 εκατοστά μέχρι ενός μέτρου, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και αποξηραμένα φύλλα κάνναβης σε νάυλον συσκευασία μεικτού βάρους 420 γραμμαρίων.

- Στη δεύτερη οικία 1316 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους περίπου πέντε έως 140 εκατοστών.

- Στην τρίτη οικία 582 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από περίπου 20 έως 120 εκατοστών.

Στην κατοχή της 33χρονης Βιετναμέζας οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν και πλήθος κλειδιών, ανάμεσα σε αυτά τις πρώτης και της τρίτης οικίας, ενώ προσπαθούν μέσα από τις έρευνες να διαπιστώσουν αν το κύκλωμα διατηρούσε κι άλλα τέτοια παράνομα εργαστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τιμή των ναρκωτικών κυμαινόταν απλό 5 έως 8 χιλιάδες ευρώ το κιλό καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς πρόκειται για αρίστης ποιότητας ναρκωτικό, ενώ η τιμή αυξανόταν σε περίπτωση που οι παρτίδες έφευγαν στο εξωτερικό λόγω του κόστους των μεταφορικών. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το συνολικό οικονομικό όφελος από την δραστηριότητα του βιετναμέζικου καρτέλ ανέρχεται σε τουλάχιστον 4 εκατομμύρια ευρών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΚ ΡΙΕΚΑ ΤΟ ΛΙΝΚ
http://live.livewidget.net/static/freeplayer/5250641653377320.html

ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ADOBE ΑΠΛΑ ΠΑΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ADOBE ΤΟ Χ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΒΑΡΔΟΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Τελικά, γιατί πολεμούσαν με τους Αμερικανούς επί δεκαετίες; γιά τη φούντα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...