Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Τσίπρα….Όταν χρειάζεσαι την προστασία των Μ.Α.Τ για να διαδηλώσετε ….ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.





Πλήρως αποκομμένοι από τους συμμετέχοντες στην πορεία και αφού αυτή είχε τελειώσει, εμφανίστηκαν και κάπου 350 οπαδοί του Τραμπ με πανό του ΣΥΡΙΖΑ για να διαδηλώσουν κατά των Αμερικάνων. Την περιφρούρησή τους είχαν αναλάβει περίπου 200 ένστολοι των ΜΑΤ, που τους προστάτευαν από τον κόσμο που τους έβριζε και τους πέταγε καφέδες και μπουκάλια νερού. Τα συνθήματα που φώναζε το χαφιεδότσουρμο δεν ακούγονταν καθαρά, λόγω των βρισιών από τα πεζοδρόμια, αλλά υποθέτουμε πως θα ήταν έπαινοι υπέρ της κοινής αντίληψης Τσίπρα και Τραμπ για τη δημοκρατία, υπέρ των βομβαρδισμών στην Υεμένη από τη Σαουδική Αραβία την οποία εξοπλίζει και η κυβέρνηση Τσίπρα, υπέρ των τραπεζών και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, και κατά αυτων που πνίγηκαν για να εκθέσουν τη χρηματοδότρια του Μελισσανίδη, Ρένα Δούρου, κ.λπ. κ.λπ.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΧΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Ετοιμαστειτε να γινουμε αστροσκονη.

Ο πλανήτης Νιμπίρου έφτασε στη Γη και αναμένεται να συγκρουστεί με τον πλανήτη της μας και να τον καταστρέψει, ή να ανοίξει τις πόρτες τους και από μέσα να βγει ένας πανίσχυρος στρατός, ο οποίος θα μας υποδουλώσει. Σύμφωνα με το σενάριο συνωμοσίας που έχει εκατομμύρια ένθερμους υποστηρικτές σε όλον τον κόσμο, το ουράνιο σώμα που κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς τη Γη θα αφιχθεί την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου, δηλαδή αύριο!

Το νέο, πιο... soft σενάριο που κυκλοφορεί, είναι ότι ο Νιμπίρου, αν δεν συγκρουστεί με τη Γη, κάτι που θα σημάνει τον ολοκληρωτικό αφανισμό της, θα περάσει τόσο κοντά, που λόγω της βαρύτητάς του θα προκαλέσει μία σειρά από τεράστιους καταστροφικούς σεισμούς, με απρόβλεπτες συνέπειες για τον πολιτισμό μας και την ανθρωπότητα.

ύμφωνα με τις... προβλέψεις, ο πλανήτης ή διαστημόπλοιο, ή ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέλος πάντων, θα καταπέσει στη θάλασσα της Ινδονησίας. Από εκείμ θα ξεκινήσει μία αλληλουχία τεραστιών γεωλογικών φαινομένων, όπως τεράστιοι σεισμοί και ενεργοποίηση ηφαιστείων σε όλον τον πλανήτη, καθώς και τεράστια τσουνάμι. Τα φαινόμενα δεν θα εξαιρέσουν καμία χώρα, δημιουργώντας μεγάλα ηφαίστεια ακόμη και σε χώρες που δεν υπάρχουν, όπως η Γερμανία και η Γαλλία.

Αρχικά, ο Νιμπίρου ήταν να «χτυπήσει» πριν από δύο μήνες και συγκεκριμένα στις 23 Σεπτεμβρίου, όμως νέοι... υπολογισμοί μετακίνησαν τον... Αρμαγγεδών στις 19 Νοεμβρίου, διότι, όπως λένε, η Γη θα περάσει πίσω από τον ήλιο και θα βρεθεί στην πορεία του... «μαύρου αστεριού»!

Ο David Meade, ένας από τους βασικούς υποστηρικτές του σεναρίου στο διαδίκτυο, δήλωσε σε διεθνή ΜΜΕ ότι «ο κόσμος δεν θα καταστραφεί ολοσχερώς, αλλά θα εξαφανιστεί όπως τον γνωρίζουμε σήμερα»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...