Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Εδώ πλέον χρειάζονται…άλλα κόλπα.



Αυτό που συμβαίνει με την περίπτωση της Ελλάδας είναι μια ανείπωτη κοινωνική τραγωδία. Οσοι είχαμε διαβάσει για τις συνέπειες των "θεσμών του Bretton Woods" (ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα και Σία) γνωρίζαμε καλά τα πράγματα πριν συμβούν. Όταν το πρωτοζήτησε ο Σημίτης, έστειλα εάν e-mail στον ΓΑΠ και αυτός τον διέγραψε... μετά έφερε τον οχετό στην Ελλάδα για να μας καταπιεί.
Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα δεν...έχει ιστορικό ανάλογο ούτε στον μεσαίωνα. Η περίπτωση είναι ανάλογη των τεκταινόμενων στο μυθιστόρημα "Ρομπέν των Δασών". Φτωχοποιούν το λαό, του βάζουν αβάστακτους φόρους και εν συνεχεία του παίρνουν τα πάντα από την περιουσία, έως την ελευθερία και την ζωή.
Μείωσαν την αξία της ζωής και των υλικών αγαθών (εσωτερική υποτίμηση), έστειλαν εκατομμύρια στην απελπισία της ανεργίας και ταυτόχρονα επέβαλαν αβάστακτη φορολογία. ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ το ειδεχθέστερο όλων.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ δεν παίζουν απλά με την περιουσιακή μας κατάσταση (που για πολλούς ήταν ήδη πενιχρή), παίζουν με την ίδια την ζωή και την ύπαρξή μας.
Εστω και τώρα πρέπει να τους τσακίσουμε, ΟΛΟΥΣ!!!


«Το κανένα σπίτι στα χέρι τραπεζίτη», η σημαία του Αλέξη Τσίπρα και η ελπίδα για εκατομμύρια Έλληνες, έπεσε και πάλι στο κενό…!
Η ειρωνεία είναι ότι κατά την επανεκκίνηση των πλειστηριασμών, το πρώτο σπίτι που βγήκε σε πλειστηριασμό πήγε σε… χέρια τραπεζίτη, αφού η ίδια η τράπεζα πλειοδότησε και το «κέρδισε» – προφανώς για να μην καταγράψει ζημιά. Ούτε τις υποσχέσεις, ούτε τις δεσμεύσεις, αλλά ούτε καν συνθήματα δεν θυμάται πια η κυβέρνηση.
Τουλάχιστον 15 σπίτια βγήκαν σε πλειστηριασμό σήμερα μόνο στην Αττική.

Eγιναν πλειστηριασμοί διαμερισμάτων σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου, ακόμη και για οφειλές 30.000 ευρώ. Να θυμίσουμε ότι τα στελέχη της παρούσας κυβέρνησης έκαναν λόγο για απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας, ενώ μιλούσαν ακόμη και για σειχάχθεια, προκειμένου να προστατευθεί το μεγαλύτερο αγαθό του Έλληνα πολίτη, το σπίτι του. Στην πορεία η καθολική προστασία και η σεισάχθεια έγιναν «προστασία για κάτω των 300.000 ευρώ», για να φτάσουμε έναν σχεδόν μήνα πριν τη δύση του 2017 και την αυγή του 2018, να χάνονται πρώτες κατοικίες, για οφειλές μόλις 30.000 ευρώ.
Σε όλη την Αττική, μόνο σήμερα, πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 15 πλειστηριασμοί πρώτων κατοικιών και συγκεκριμένα στις περιοχές της Αθήνας, της Νίκαιας, του Μοσχάτου, του Αμαρουσίου, της Καλλιθέας και του Χαλανδρίου. Οι πλειστηριασμοί έγιναν τόσο ηλεκτρονικά, όσο και με τον παραδοσιακό τρόπο και παρά τις αντιδράσεις από οργανώσεις και πολίτες.

Στο Χαλάνδρι, λόγου χάρη, χάθηκε πρώτη κατοικία για οφειλή 43.000 ευρώ. Στη Νίκαια, βγήκε σε πλειστηριασμό τετραόροφο, που μοιραζόταν οικογένεια, με δύο πρώτες κατοικίες. Στο Μοσχάτο, χάθηκε σπίτι περίπου 60 τετραγωνικών, για οφειλή μόλις 30.000 ευρώ!

Από τα παραπάνω αποδεικνύεται ότι η προστασία της πρώτης κατοικίας δεν υφίσταται πλέον στην Ελλάδα, παρά τα «παχιά» λόγια των κυβερνόντων στα κανάλια και στα ραδιόφωνα. Μόνο όσοι έχουν υπαχθεί στο Νόμο Κατσέλη ή προλάβουν να υπαχθούν έως το τέλος του 2017, καθώς από το 2018 δεν θα έχουν δικαίωμα, θα μπορούν να καταφύγουν στο δικαστήριο και να «φρενάρουν» ή να αποφύγουν τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας τους.

Μπορεί ο 959 ΚΠολΔ να αναφέρει ότι οι πλειστηριασμοί γίνονται μόνο ΔΗΜΟΣΙΑ ,Μπορεί από 20/06/2017 τα 2.468 συμβολαιογραφεία να μην είναι ιδιωτικοί χώροι αλλά Υ.Μ.Σ. Μπορεί εάν απαγορευτεί η είσοδος σε ειρηνοδικείο η συμβολαιογραφείο η διενέργεια του πλειστηριασμού να είναι παράνομη ,όμως στην Ελλάδα του μνημονίου όλα ανατρέπονται λόγω διαταγής των τοκογλύφων. Εδώ κατάργησαν το σύνταγμα εκεί θα κολλήσουν ;

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


εδω ενα καταπληκτικο κειμενο που εξηγει πως φτασαμε ως εδω
Από το 1974 έχει επιβληθεί στην Ελλάδα η λεγόμενη μεταπολιτευτική δημοκρατία, που στην πραγματικότητα είναι ένα καθεστώς πραγμάτων, προμελετημένων και προαποφασισμένων, ασκούμενων με πάσα ακρίβεια από τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Η θέση της λεγόμενης αριστεράς ωστόσο καθ’ όλη τη διάρκεια της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας είναι από ύπουλη έως προδοτική και εκτείνεται σε πολλές διαστάσεις του κοινωνικοπολιτικού βίου. Το μονοπώλιο όμως της αριστερής υποκουλτούρας σε μέρη όπως τα πανεπιστήμια και η ανοχή εκ μέρους του υποτιθέμενου κράτους σε κάθε είδους τρομοκρατία που ασκούν τα καλόπαιδα της Εκάλης και των βορείων προαστίων που αυτοαποκαλούνται αναρχικοί, δημιούργησε ένα κατεστημένο και μια σφηκοφωλιά ανθελληνισμού. Σε όλα αυτά βεβαίως συνέβαλε και η ύποπτη και βρώμικη στάση της υποτιθέμενης «δεξιάς» η οποία χρησιμοποιώντας το πρόσχημα του πατριωτισμού, άνοιγε ταυτόχρονα την κερκόπορτα του έθνους στους μαρξιστές.

Δυστυχώς η Ελλάς αποτελεί την μοναδική χώρα της Ευρώπης στην οποία ο κομμουνισμός υπάρχει και ασκεί τεράστια επιρροή στην κοινωνία. Η αριστερή προπαγάνδα κυριαρχεί εδώ και δεκαετίες στους χώρους των «Τεχνών και των Γραμμάτων» και συνεπώς μέσα στα ελληνικά πανεπιστήμια και στους χώρους όπου διαπαιδαγωγούνται οι νέοι και οι νέες της Ελλάδας. Επειδή όμως η ιστορία αποτελεί πάντα πυξίδα και οδηγό για κάθε νοήμων και σκεπτόμενο άνθρωπο, ως εθνικιστές έχουμε ιερό καθήκον να αποκαλύπτουμε την αλήθεια και κάθε σκοτεινό σημείο αυτής. Όταν λοιπόν τον Αύγουστο του 1949 έλαβε τέλος ο συμμοριτοπόλεμος με τη νίκη των Εθνικών δυνάμεων στο Γράμμο και στο Βίτσι κατατροπώνοντας τις κομμουνιστικές ομάδες, οι εναπομείναντες κομμουνιστές βρήκαν καταφύγιο στα όμορα κράτη της Αλβανίας και της Βουλγαρίας. Εκεί λοιπόν αφού αναδιοργανώθηκαν, έκαναν ένα σύμφωνο πίσω από την πλάτη του ελληνικού λαού και βάση του οποίου θα σταματούσαν οι βιαιότητες των κομμουνιστών εντός της Ελλάδος και ως αντιστάθμισμα θα δίνονταν υπό την κηδεμονία τους οι δομές της Παιδείας και του Πολιτισμού. Αυτό αποτελεί ένα εθνικό Έγκλημα για το οποίο φέρει απόλυτη ευθύνη η πατριδοκάπηλη δεξιά. Φτάσαμε έτσι στο τραγικό σημείο να εκδιώκεται οτιδήποτε εθνικό και πατριωτικό και η μαρξιστική προπαγάνδα να δηλητηριάζει τις ψυχές και τα μυαλά της νεολαίας διδάσκοντας ψέματα και αποκόπτοντας αυτές από τα Ιδεώδη του Έθνους και της Φυλής για τα οποία οφείλουμε να αγωνιζόμαστε για την εξασφάλιση της υπόστασης μας.

Εν ολίγοις, όσο η αστική καταναλωτική κοινωνία κοιμόταν με το όνειρο του ευδαιμονισμού, η μαρξιστική αριστερά έκανε ένα κανονικό παιδομάζωμα, καλλιεργώντας δήθεν ανθρωπιστικές, αντιρατσιστικές, οικουμενικές αξίες, οι οποίες στην πραγματικότητα στόχο έχουν να απομακρύνουν τους νέους από τις Παραδόσεις και την Ιστορία. Μέσα σε όλο αυτό το καταστροφικό συνονθύλευμα οι μόνοι που αντιδρούσαν ήταν οι εθνικιστές και γι’ αυτό πολεμήθηκαν από ένα ολόκληρο αντεθνικό σύστημα αποτελούμενο από κανάλια, δημοσιογράφους, πολιτικούς και δήθεν πνευματικούς ανθρώπους. Ήταν οι «κακοί» εθνικιστές που έλεγαν όχι στις κομματικές παρατάξεις μέσα στις σχολές και που προειδοποιούσαν για τον αφελληνισμό της Παιδείας. Η δικαίωση όμως έρχεται εκ του αποτελέσματος και δυστυχώς ένα μέρος του λαού και της νεολαίας παραμένει εγκλωβισμένο στα ψεύτικα όνειρα της μαρξιστικής ουτοπίας.

Ανώνυμος είπε...

ο τερψιπρωκτος δεν εχει μπεσα. γνωστο αυτο

Ανώνυμος είπε...

Γκωνιας, μερος δευτερο
Συστημα 4-3-3 OFFENSIVE! (ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ!)

«Σίφουνας» στην Κρήτη ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Μάκη Χάβου έκανε… πάρτι μέσα στο Παγκρήτιο επικρατώντας 5-0 του Εργοτέλη και προκρίθηκε, στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

Ανώνυμος είπε...

Ιχνος σε σενα μονο σου δινω το θεματακι που εχει σχεση με προηγουμενο μου μηνυμα, θα καταλαβεις. Δεν μπορουν πολλοι να αντιληφθουν τα συγκεκριμμενα μεγεθη γιατι δεν εχουν την αναλογη εντριβη και ειναι απολυτα φυσιολογικο.
Θα σου δωσω και τα λινκ για να βγαλεις μονος σου τα συμπερασματα.
Ξεκινα απο εδω, δεν θα διαβασεις θα δεις μονο τις φωτογραφιες

http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/ayto%CF%83-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B5%CF%85%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B5/

Εδω θα αφησεις ανοιχτη τη φωτογραφια για να κανεις αμεσα την συγκριση
http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2017/11/mikonos5.jpg

Εδω το ενα σκαφος
http://www.fost.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=90&Itemid=209&lang=en

Και παμε στα "ακαταλαβιστικα" για τους πολλους
Αναφερει για το συγκεκριμμενο σκαφος
Fuel tank: 2 x 380 liters
Power: 2 x 350 Hp

Η καταναλωση της καθε μηχανης Yamaha F 350 V8 τετραχρονης στις 4.000 στροφες που ειναι η ταχυτητα κρουαζιερας ειναι 53 λιτρα την ωρα.
Στις μεγιστες στροφες 6.000 εως 6.300 η καταναλωση ξεπερνα τα 130 λιτρα την ωρα. ΤΗΝ ΩΡΑ!
Σε μια ωρα το πολυ να διανυσει 47 ναυτικα μιλλια.
Οι λιμενικοι ανεφεραν οτι επιανε μεχρι και τα 80 μιλλια/ωρα (με τις τεσσερις 350ρες)

Εδω οι μετρησεις καταναλωσεων ολων των εξωλεμβιων και οχι μονο, με ψηφιακα οργανα της FLO SCAN και της LOWRANCE, που δεν σηκωνουν αμφισβητηση.
http://www.boat-fuel-economy.com/outboard-fuel-consumption-liters

Υπολογισε τωρα την αποσταση απο τις Αλβανικες ακτες, ολο τον περιπλου της Πελοποννησου μεχρι και το στενο της Κεας- Μακρονησου ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ που σημαινει "οι μανετες (του γκαζιου) στο πατωμα" για να καταλαβεις ποσους τοννους βενζινης ειχε μεσα στις δεξαμενες του.



Ixnos είπε...

«Το βαρύ φορτίο βάρους 1,6 τόνων ινδικής κάνναβης κατασχέθηκε στο πανάκριβο φουσκωτό «σφήνα» με τους 1.050 ίππους διαφυγής».
«Επί δυο μερόνυχτα οι κομάντος του Λιμενικού από αέρα και θάλασσα καταδίωκαν τους λαθρέμπορους που από το Ιόνιο και την Κέρκυρα πέρασαν στο Αιγαίο στη Μακρόνησο».
Με κατανάλωση να ξεπερνά τα 130 λίτρα την ώρα. ΤΗΝ ΩΡΑ! Δεν βγαινουν τα νουμερα, εάν υπολογίσουμε ότι κουβαλούσε και ενάμιση τόνο χασίσι. Άσε που δεν χωρά σε τέτοιο σκάφος.

Ανώνυμος είπε...

Κιμ πάτα το κουμπί να σωθούμε.

Ανώνυμος είπε...

Ενα προχειρο υπολογισμο που εκανα η αποσταση ηταν περιπου 400 ναυτικα μιλλια, απο Αγιους Σαραντα εως το στενο Μακρονησου Τζιας.
Με 40 μιλλια ταχυτητα ειναι δεκα ωρες
3 μηχανες (350 hp x3= 1050 hp)
Θα επρεπε να ειχε το λιγοτερο 4 τοννους καυσιμα για να διανυσει την αποσταση αυτη με τις μεγιστες στροφες.
Με ταχυτητα κρουαζιερας στις 4.000 στροφες (συν το φορτιο και τα προσθετα βαρη παντα) με ταχυτητα στα 23-24 μιλλια ηθελε 3 τοννους καυσιμα.
Απο τις στανταρ δεξαμενες των 2 x 380 λιτρων Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!
Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις.
Γι αυτο σου ειχα γραψει οτι μπορει να υπαρξουν και αλλοι εμπλεκομενοι.

Ixnos είπε...

Tους ανεφόδιαζαν στην διαδρομη;Ισως.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο θα ηταν η πιο λογικη εξηγηση αλλα οταν σε ψαχνουν και σε καταδιωκουν;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...