Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Aυτό για τους λάτρεις του «αμερικανικού ονείρου».





Στις φυλακές της επαρχίας Lake County στη Φλόριντα των ΗΠΑ πέρασε τα 93α γενέθλια της μια ηλικιωμένη επειδή δεν είχε πληρώσει ενοίκιο τριών μηνών.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, έπειτα από σχετική καταγγελία της ιδιοκτήτη των διαμερισμάτων οίκου ευγηρίας, άντρες της αστυνομίας έφτασαν στην κατοικία της Χουανίτα Φιτζέραλντ ζητώντας της να τους ακολουθήσει στο τμήμα. Η 93χρονη αρνήθηκε και οι αστυνομικοί…. μετέφεραν δια της βίας τη γυναίκα στο περιπολικό, οδηγώντας την στο τοπικό κρατητήριο. 
Σύμφωνα με την εκδοχή της Φιτζέραλντ, η ίδια είχε επικοινωνήσει με τους διαχειριστές του σπιτιού τον περασμένο Οκτώβρη προκειμένου να πληρώσει το ενοίκιο, αλλά δεν έλαβε απάντηση.
Η 93χρονη αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση και παραπέμπεται σε… δίκη που θα γίνει στις 27 Δεκέμβρη.



Δημοσιογράφος του τοπικού σταθμού News 6 που πήγε στις φυλακές προκειμένου να πάρει συνέντευξη από την προφυλακισμένη υπερήλικα, είδε την 93χρονη ντυμένη με την κλασσική πορτοκαλί φόρμα των φυλακών και με μελανιές στους καρπούς της.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την λένε Χουανίτα. Εάν την έλεγαν Μύριαμ θα είχε άλλη αντιμετώπιση.

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω τι να γραψω .Εχω μεινει αναυδος απο την κρεατομηχανη που λεγεται ΗΠΑ.η λεξη κτηνη ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . ΕΙΝΑΙ ΠΕΠΟΝΟΦΛΟΥΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ , ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΙΟΥΔΑΙΟΙ . ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ , ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ . ΔΟΤΥΛΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΩΣΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ...
ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ , ΜΟΝΟ Ο ΤΡΑΜΠ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Τραμπ ξεφυγε; Εχεις αντιληφθει τι εκανε που επικυρωσε τη μεταφορα της πρεσβειας στην Ιερουσαλημ;

Ανώνυμος είπε...

Διαβασε για να καταλαβεις τι επραξε ο Τραμπ.....

Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να προκληθεί αφού προηγουμένως δημιουργηθούν τεχνητές διαφορές από τους πράκτορες των Ιλλουμινάτι, μεταξύ των πολιτικών σιωνιστών (πολιτικός σιωνισμός είναι πλέον το κράτος του Ισραήλ) και των ηγετών του Ισλαμικού κόσμου.

Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο που το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός αραβικός κόσμος) και ο πολιτικός σιωνισμός να καταστρέψουν αμοιβαία ο ένας τον άλλο.

. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να «καθαρίσουν» όλη την περιοχή από τους άραβες, από την Μεσοποταμία μέχρι τον Νείλο και τις πυραμίδες, για να δημιουργήσουν το Μεγάλο Ισραήλ που ονειρεύονται, και

4. Μόνο έτσι οι ασκεναζίμ θα απαλλαγούν από τους σεφαραδίμ. Δεν θέλουν όλους τους εβραίους κατοίκους του Ισραήλ αλλά μόνο τους εκλεκτούς.

Τα υπολοιπα εδω.

http://www.pronews.gr/istoria/653681_almpert-paik-aytos-tha-einai-o-g-pp-meta-erhetai-o-antihristos

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...