Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Να βρείτε πρώτα ποιος κρύβετε πίσω από τον αχυράνθρωπο.



Ποιοι και γιατί τον έβγαλαν από την φυλακή και δεν τον άφησαν να σαπίσει μέσα; Ο τύπος είναι η επιτομή της λαμογιάς της ρεμούλας και της πολιτικής σήψης.
Μήνυση για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε βάρος του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και άλλων 11 προσώπων κατέθεσε χθες στην Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη η νέα διοίκηση της ΔΕΠΑ εκπροσωπούμενη από τους κκ. Δημήτρη Τζώρτζη (CEO) και Βελισσάριο Δότση (πρόεδρο). Μέτοχοι της ΔΕΠΑ είναι το ΤΑΙΠΕΔ και τα Ελληνικά Πετρελαια. Η ΔΕΠΑ κατηγορεί τον ιδιοκτήτη της ELFE για συνειδητή προσπάθεια να επαυξήσει με διάφορες μεθοδεύσεις τη περιουσιακή ζημία της ΔΕΠΑ. Να σημειωθεί πως σήμερα οι οφειλές της ELFE προς τη ΔΕΠΑ ξεπερνούν τα 115 εκατ. ευρώ, όταν το 2009, έτος που ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης απέκτησε την πρώην Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων (νυν ELFE) τα χρέη ήταν 59 εκατ. ευρώ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι καταναλώσεις αερίου της ELFE από τη ΔΕΠΑ καλύπτονται τα τελευταία δύο χρόνια αποκλειστικά με μεταχρονολογημένες επιταγές διαφόρων επιχειρήσεων, πολλές από τις οποίες είναι συνδεδεμένες με την ELFE, με αποτέλεσμα το χρέος να διογκώνεται χωρίς καμία προοπτική είσπραξής του.

Ειδικά το τελευταίο έτος τα φέσια αυξήθηκαν κατά 8 εκατ. ευρώ με την εκμετάλλευση του θεσμού της προσωρινής δικαστικής προστασίας από την ELFE, προκειμένου όπως αναφέρεται στη μήνυση «να προσδώσει νομιμοφάνεια στη καταδολιευτική δράση του Ομίλου Λαυρεντιάδη».

Λαυρεντιάδης- Γεννηματάς-Παπανδρέου-Μητσοτάκης, Το τετράγωνο.. του ..κύκλου.

 

Αυτός είναι ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ…. Λαυρεντιάδης

 

Εμείς φωνάζουμε από το 2010. Τι δάνειο πήρε ο Λαυρεντιαδης επί πρωθυπουργού Mητσοτάκη; Ήταν εγγυημένο;

 

Θα γλυτώσει την φυλακή ο αχυράνθρωπος Λαυρεντιάδης;


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο Φραγκας μια εποχη εσκουζε και βελαζε απο το πρωι μεχρι το βραδυ
λυπηθητε τον ειναι αρρωστος ουα ουα .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...