Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Μωρή Μαρία, σταμάτα γιατί έκαψες τους…. «δικούς» σου..



Ε..ρε γλέντια που λέει και ο καραγκιόζης. Oι Αβραμόπουλος Βενιζέλος έσπρωχναν σφαίρες στον ISIS ;
Μπούμερανγκ όμως φαίνεται πως γυρίζει στη ΝΔ η υπόθεση της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία, την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση επιμένει να διατηρεί ψηλά στην ατζέντα της.
Η ΝΔ υπέπεσε σήμερα δια της χαζοχαρούμενης εκπροσώπου Τύπου της Μαρίας Σπυράκη σε γκάφα ολκής, αφού σε μια προσπάθεια να αποδοθούν στον κατά το Μοσχάτο μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο, σχέσεις με την κυβέρνηση και τον Πάνο Καμμένο, πέτυχε πολιτικό αυτογκόλ που υποχρεώνει την ίδια σε απαντήσεις. 
Αναλυτικότερα, η Σπυράκη έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφα που αποδεικνύουν πως ο Βασίλης Παπαδόπουλος την εποχή που η ΝΔ βρισκόταν στην εξουσία μαζί με το ΠΑΣΟΚ έκανε δουλειές και μάλιστα ο οπλισμός του κατέληγε στο Ισλαμικό Κράτος. Όμως τον Ιούλιο του 2014  κυβέρνηση ήταν ο Αντώνης Σαμαράς και ΥΠΕΘΑ ο Αβραμόπουλος. Δηλαδή τι υπονοείς ρε Μαρία;  βρέθηκαν στη Συρία στα χέρια μαχητών του ISIS σφαίρες μικρού διαμετρήματος οι οποίες κατασκευάστηκαν το 2002 στην έδρα της εταιρείας Olympic Industries S.A. στο Κιλκίς δηλαδή σε εταιρία δηλαδή συμφερόντων του Παπαδόπουλου με υπουργό ΥΠΕΘΑ τον Αβραμόπουλο και εξωτερικών τον Βενιζέλο ;
Η Σπυράκη υποστήριξε πως «ο Βασίλης Παπαδόπουλος είναι ο μόνος Έλληνας, όπλα του οποίου βρέθηκαν στον ΙSIS». Όπως είπε, ο Β. Παπαδόπουλος καταγράφεται στο σύστημα επιτήρησης πιθανού λαθρεμπορίου όπλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως κατασκευαστής σφαιρών που βρέθηκαν στη Ράκα. Ειδικότερα, όπως ανέφερε, σφαίρες που έχουν κατασκευαστεί στην περιοχή της Αξιούπολης του Κιλκίς, σύμφωνα με το έγγραφο της Ε.Ε. με ημερομηνία Ιουλίου του 2014, βρέθηκαν στη Ράκα.
Πρακτικά δηλαδή, η εκπρόσωπος Τύπο της ΝΔ αποκάλυψε ότι ο Παπαδόπουλος πούλησε αυτές τις σφαίρες είτε παράνομα απευθείας στο ISIS μέσω Τουρκίας είτε νόμιμα σε τρίτη χώρα και από εκεί ο οπλισμός έφτασε στους μαχητές του ISIS στη Συρία και συγκεκριμένα στη Ράκα, όχι επί κυβέρνησης Τσίπρα, αλλά την εποχή που συγκυβερνούσαν η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ. 
Το ερώτημα κατόπιν αυτών είναι, εκτός του αν ελέγχθηκε ο Βασίλης Παπαδόπουλος, πώς και γιατί κατάφερε και επί κυβέρνησης Σαμαρά να πουλήσει όπλα τα οποία κατέληξαν στα χέρια του Χαλιφάτου;  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To άκρον άωτον. Δηλαδή στον άνθρωπο που πουλούσε σφαίρες στον isis για να δημιουργηθούν εκατομμύρια πρόσφυγες ανάθεσαν την …προστασία τους; Κάποιοι στην Ευρώπη κάνουν μπλακ χιούμορ.

Ανώνυμος είπε...

τι ηλιθια ειναι αυτη η σπυρακη.καθυστερημενο περα ως περα

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΟΝΩΝΤΕ . ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...