Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Βάση «γεωγραφικού προσδιορισμού», η μισή Ασία είναι ελληνική.



Μετά την ΔΗΜΑΡ που με τον πρόεδρο της θέλει συνθετική ονομασία με τον όρο Μακεδονία, έρχεται τώρα και το ΚΚΕ εμμέσως πλην σαφώς, να χαρίσει κι αυτή το όνομα της Μακεδονίας...

Μέσω επίσημου σχολίου από το γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Περισσός τοποθετήθηκε σχετικά με την αντιπαράθεση για την ονομασία της ΠΓΔΜ.
Bασική κοινή επιδίωξη, τόσο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, όσο και των άλλων κομμάτων, είναι η όποια επίλυση του ζητήματος να συνδεθεί με την ένταξη της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, που ήταν κι είναι οι βασικοί παράγοντες αποσταθεροποίησης, πολέμων κι αλλαγής συνόρων στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή», αναφέρεται αρχικά.

Με το κόμμα να συμπληρώνει: «Το ΚΚΕ, σ' αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα κόμματα, συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ, παλιότερα του ΣΥΝ, που φιγουράριζε στα εθνικιστικά συλλαλητήρια, είναι το μόνο κόμμα που εδώ και χρόνια έχει ξεκάθαρη θέση: Σε μια διαπραγμάτευση για εξεύρεση κοινώς αποδεκτής λύσης, στην οποία περιλαμβάνεται με οποιονδήποτε τρόπο το όνομα Μακεδονία και όποια παράγωγά του, αυτό θα πρέπει ρητά να γίνει αποδεκτό μόνο ως γεωγραφικός προσδιορισμός».




Μας δουλεύουν ΚΑΙ αυτοί. ΚΚΕ: Το όνομα Μακεδονία να γίνει αποδεκτό μόνο ως γεωγραφικός προσδιορισμός

 

Δώστε του καμμιά σούβλα κοκορέτσι να σκάσει. «Μακεδονική Δημοκρατία των Σκοπίων» το όνομα που ππροτείνει ο Πάγκαλος για τα Σκόπια

 

Από την Πελοπόννησο κατάγονται οι Μακεδόνες

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...