Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Ξεπούλησαν το λιμάνι, παρουσία των προστάτιδων δυνάμεων



Υπεγράφη η σύμβαση πώλησης του 67% του ΟΛΘ στην South Europe Gateway Thessaloniki (SEGT) Limited, την εταιρεία που σύστησε η ένωση του προτιμητέου επενδυτή «Deutsche Invest Equity Partners GmbH», «Belterra Investments Ltd.» και «Terminal Link SAS» έναντι συνολικού τιμήματος 231,926 εκατ. Ευρώ, που θα πάνε στους τοκογλύφους.
Από πλευράς του ΤΑΙΠΕΔ τη συμφωνία αγοραπωλησίας (SPA) υπέγραψε ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Άρης Ξενόφος, ενώ εκ μέρους των επενδυτών, ο Σωτήρης Θεοφάνης, Συντονιστής της κοινοπραξίας DIEP GmbHTerminal Link SASBELTERRA Investments Ltd και Μέλος ΔΣ της South East Gateway Thessaloniki (SEGT) Ltd και ο Μπόρις Βένζελ, Διευθύνων Σύμβουλος της Terminal Link SAS.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η υπογραφή έγινε παρουσία του Πρέσβη της Γαλλίας, Κριστόφ Σαντεπί, του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή, του υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιου Πιτσιόρλα και του υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριου Σαντορινιού. Την Πρεσβεία της Γερμανίας στην Ελλάδα, εκπροσώπησε ο Δρ. Μάρτιν Σούρινγκ, επικεφαλής της Οικονομικής Διεύθυνσης της Πρεσβείας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ....ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...