Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Ας ασχολούνται με την Συρία, μήπως μας αφήσουν ήσυχους.


Ο τουρκικός στρατός ετοιμάζεται να εισβάλει στη Βόρεια Συρία ανατολικά του Ευφράτη. Ο πρόεδρος Ερντογάν προήδρευσε στο Συμβούλιο Άμυνας την 1η Αυγούστου και διόρισε νέους στρατηγούς αξιωματικούς για αυτή την επιχείρηση.
Στις 3 Αυγούστου 2019, η τουρκική κυβέρνηση απέρριψε την πρόταση των ΗΠΑ για κοινό έλεγχο της λεγόμενης ζώνης «Rojava», η οποία υποτίθεται ότι κυβερνάται από νεοαφιχθέντα κουρδικό πληθυσμό.
Μια τουρκική στρατιωτική πηγή, σύμφωνα με τον ιστότοπο ΙΝΤΕΡΝΕΤΧΑΜΠΕΡ, διέρρευσε ότι η στρατιωτική επιχείρηση ανατολικά του Εφράτη θα αρχίσει αμέσως μετά την μουσουλμανική γιορτή της Θυσίας (Κουρμπάν μπαϋραμί), που αρχίζει τις 11 Αυγούστου.
Μια στρατιωτική πηγή που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, είπε στο ρωσικό RİA Novosti ότι «Ο Τουρκικός Στρατός θα αρχίσει την επιχείρηση ανατολικά του Ευφράτη αμέσως μετά το Κουρμπάν Μπαϋραμί, δηλαδή μετά τις 11 Αυγούστου».
Η δήλωση αυτή του Τούρκου αξιωματικού έρχεται μετά την ξεκάθαρη δήλωση του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν, ότι η Τουρκία θα εισβάλει στη Β. Συρία και ότι γι’ αυτό έχει ενημερώσει τις ΗΠΑ και τη Ρωσία, ενώ υπήρχε και σχετική ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ για το θέμα αυτό.





 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα γραψω παλι ασχετο μηνυμα αλλα το κανω γιατι πρεπει να αλληλοβοηθηθουμε.
Προσεξτε τι βρηκα και ποσα λεφτα αεροτζηδικα κερδιζουν μεσα απο τα βιντεο του Υoutube οσοι ανεβαζουν βιντεο και γνωριζουν τον τροπο.
Παρακολουθω εναν που οργωνει τον Ατλαντικο με σκαφακι και εχει 9000 περιπου εγγεγραμμενους θεατες.
Οσο ειχε ανενεργα τα μηνυματα στα βιντεο του, κερδιζε περιπου 220 δολλαρια το μηνα το μεγιστο.
Οταν ενεργοποιησε τα μηνυματα το κερδος του κτοξευτηκε στα 1.000 δολλαρια ανα μηνα.
Εχει και συνεχεια.
Επειδη του ζητουν πληροφοριες για τον εξοπλισμο που εχει αγορασει για το σκαφος, αγκυρες, GPS, προπελες, ψυγειο κλπ, εχει ανοιξει μεσω του ΑΜΑΖΟΝ σελιδα με τον εξοπλισμο του.
Οποιος πατησει στα λινκ που δινει και κανει αγορα οποιουδηποτε προιοντος εντος 24 ωρων, η ΑΜΑΖΟΝ του δινει μεριδιο 4-8% απο την αγορα του προιοντος που πουληθηκε.
Καθε μηνα πιανει τα 1200 δολλαρια στο χαλαρο.
Φανταστειτε τι γινεται με αλλους που εχουν 100.000 εγγεγραμμενους θεατες, εχουν σπονσορες απο εταιρειες και εθελοντες που πληρωνουν απο την τσεπη τους για να βοηθησουν το καναλι που παρακολοθουν.

How Much Money Out On The Reef Makes on Youtube Channel Crooked PilotHouse Boat
https://www.youtube.com/watch?v=MtVO0KXlcgE

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ . ΒΛΕΠΕ ΚΥΠΡΟΣ .
Ο ΚΟΥΛΗς ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΜΠΙΛΤΕΡΜΕΡΓΚ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ , ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΩΘΕΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΠΙΛΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...
ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΙΔΙΟΚΤΗΤΑ Μ.Μ.Ε. ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...