Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Eδώ δεν χρειάζεται φακέλωμα, γιατί είναι ΟΛΟΙ αριστερών πεποιθήσεων.


Πολλές αντιδράσεις προκαλεί στην Ιταλία η κίνηση μίας δημάρχου της Λέγκας, η οποία επιδιώκει να «φακελώσει» εκπαιδευτικούς αριστερών πεποιθήσεων.
Στο Μονφαλκόνε, στην επαρχία της Γκορίτσια η δήμαρχος Άννα Μαρία Τσίζιντ, έχει απασχολήσει πολλές φορές τον Τύπο της χώρας με τις οπισθοδρομικές αποφάσεις της. Αφότου επέβαλε ανώτατο όριο 45% στην παρουσία ξένων μαθητών στα νηπιαγωγεία της πόλης και αφού απαγόρευσε από τις δημοτικές βιβλιοθήκες εφημερίδες αριστερών τάσεων, όπως οι Avvenire και Manifesto, τώρα βάζει στο στόχαστρο και τους εκπαιδευτικούς που έχουν εκφράσει προοδευτικές απόψεις.
«Με την ιδεολογία τους δηλητηριάζουν τους νέους, παρουσιάζοντας ανοικτά τις δημοκρατικές επιλογές που οι Ιταλοί επιδεικνύουν απέναντι στις δημοτικές αρχές της Λέγκας», τονίζει η ίδια, προτάσσοντας καμιά δεκαριά μηνύματα «ανησυχίας και αγανάκτησης» που έχει συλλέξει μέσα στη διετία που έχει αναλάβει καθήκοντα από γονείς, μαθητές, ακόμη και καθηγητές.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αριστερός με προοδευτικές απόψεις δεν γίνετε ...
Η αριστερά έχει μόνο ποινικό μητρώο. Η αριστερή ιδεολογία είναι εφεύρεση της Mossad .

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΕ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΜΟΝΟΝ ΔΙΩΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ .....
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ !!!

Ανώνυμος είπε...

στην ελλαδα φακελωνονται οι ΜΗ αριστεροι(δεξιοι κεντρωοι εθνικιστες φιλελευθεροι κ.λ.π απο τους ερυθροφασιστες νεο-εαμοβουλγαρους αριστερους του σταλινικου κατεστημενου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...