Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

O τελευταίος να αφήσει το κλειδί κάτω απο το χαλάκι....


....για να το βρει ο Βελόπουλος.

Άρχισαν τα όργανα σ’ αυτό που έχει απομείνει από τη Χρυσή Αυγή. Και απ’ ό,τι φαίνεται, το πρώτο που απασχολεί τον σκληρό πυρήνα της ο οποίος παραμένει δίπλα στον «Αρχηγό» Μιχαλολιάκο είναι πώς θα καταφέρει να επιβιώσει χωρίς τα χρήματα των βουλευτικών αποζημιώσεων και την απροθυμία των παλιών «χορηγών» να συνεχίσουν τη χρηματοδότηση της οργάνωσης. Οι αποκαλύψεις στη δίκη, σε συνδυασμό με τη συρρίκνωση της εκλογικής της πελατείας έχει προκαλέσει πραγματικό πανικό στην οργάνωση, η οποία βλέπει τα γραφεία της να κλείνουν το ένα μετά το άλλο (τελευταίο παράδειγμα τα Τρίκαλα, έδρα του στενού συνεργάτη του Μιχαλολιάκου, του «Ζήτω η Νίκη» Μισιάκα), αλλά και τα πρώην συντεταγμένα της στελέχη να αλληλοτρώγονται δημόσια, αφού τα χρήματα δεν φτάνουν για να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι. Το πιο κραυγαλέο παράδειγμα της πραγματικής αποσύνθεσης την οποία παρουσιάζει τις τελευταίες μέρες η άλλοτε «συμπαγής» οργάνωση είναι ο καθρέφτης της στο διαδίκτυο.
Αν αναζητήσει κανείς τη Χρυσή Αυγή στην παλιά ηλεκτρονική της διεύθυνση (xryshaygh.com), θα αντικρίσει την τυπική σελίδα για ανύπαρκτους ιστοτόπους («Δεν μπορούμε να συνδεθούμε στο xryshaygh.com»). Ακόμα χειρότερη απάντηση θα λάβει όποιος αναζητήσει τον ιστότοπο της «νεολαίας» (antepithesi.net) ή το εμπορικό της τμήμα (xakatastima.gr). Και στις δύο περιπτώσεις θα διαπιστώσει ότι τα domain names είναι διαθέσιμα προς πώληση!
Αυτό που συνέβη ήταν πολύ απλά ότι ο άνθρωπος στον οποίο είχε ανατεθεί από το 2012 η τεχνική της διαχείριση έχει έρθει σε σύγκρουση με τον «Αρχηγό», ενώ υπήρξε μέχρι πολύ πρόσφατα ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης, μέλος της Κεντρικής της Επιτροπής και υποψήφιος της «Ελληνικής Αυγής» για τον Δήμο Καβάλας στις εκλογές του Μαΐου. Πρόκειται για τον Δημήτριο Βογιατζή, στον οποίο είχε ανατεθεί από τις 17.6.2012 η σχεδίαση, η φιλοξενία και η υποστήριξη της ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής.
Στις 12.7, πέντε μόλις μέρες μετά το εκλογικό πατατράκ, ο ήδη εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Βογιατζής συγκάλεσε στην Καβάλα συνέντευξη Τύπου για να δηλώσει την αποχώρησή του από τη οργάνωση, χρησιμοποιώντας εξαιρετικά βαρείς χαρακτηρισμούς για τον Μιχαλολιάκο και αποκαλώντας την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής «προκλητικούς, απεχθείς και αξιολύπητους». Την ευθύνη για την κατάντια της οργάνωσης ο Βογιατζής την απέδιδε ακέραια στον «Αρχηγό», κατηγορώντας τον για «οικογενειοκρατία και ευνοιοκρατία», η οποία εκφράζεται στο πρόσωπο της συζύγου του Ελένης Ζαρούλια, της κόρης του Ουρανίας Μιχαλολιάκου και του «γαμπρού» του Αρτέμη Ματθαιόπουλου. Η κατάληξη του Βογιατζή ήταν οξύτατη: «Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια κλειστή οικογενειακή ομάδα (οικογενειακή συμμορία) που προωθεί επιτακτικά και αποκλειστικά τα στενά της συμφέροντα, χωρίς να υπολογίζει κανέναν, και θεωρεί τα στελέχη (πλην του κλειστού κύκλου) και όλους τους ψηφοφόρους κορόιδα και βλάκες».
Με εξώδικό του που επέδωσε στις 24.7 στη Χρυσή Αυγή, ο Βογιατζής παραθέτει αναλυτικά τον λογαριασμό προκειμένου να παραδώσει τα τρία ονόματα που είχε κατοχυρώσει η εταιρεία του για λογαριασμό της Χρυσής Αυγής (xryshaygh.com, antepithesi.net, xakatastima.gr), καθώς και το περιεχόμενό τους. Η Χρυσή Αυγή προτίμησε να μην πληρώσει και έτσι ο ιστότοπός της εξαφανίστηκε!
Ας σημειωθεί ότι ο Βογιατζής είχε κληθεί πριν από λίγο καιρό από τον Μιχαλολιάκο και κατάθεσε ως προσωπικός του μάρτυρας υπεράσπισης, σημάδι ότι ανήκε στον κύκλο των εμπίστων του. Είναι ο ίδιος που είχε υποδειχτεί από Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη ως μοναδικός υπεύθυνος για το... περιεχόμενο της ιστοσελίδας της οργάνωσης, προκειμένου να αποφύγουν δικαστικές διώξεις.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ας προσέξει και ο Βελόπουλος ....... γιατί
το έξυπνο πουλί απο τη μύτη πιάνεται ..... χα! χα! χα!

Ανώνυμος είπε...

Αφού το λέει ο ξαρας της φυλλαδας των πεινασμένων συντακτών έτσι θα είναι.

Ανώνυμος είπε...

το πρωην πρωκτοπαλικαρο του καθετηρα ερωτυλου γαλατα σανοπωλη πωλητη κολλαγονων απο την διασημη σχολη DIGAMOS KLASE MPOYRDA TRIXES OF PERISTEROXESMENOS..........
το λαμογιο ο φαλακροs κηραλοιφαs πουλαει φαρμακο για την φαλακρα falakropon και για τουs δυσκοιλιουs proktotrypidon

Ανώνυμος είπε...

....για να το βρει ο Βελόπουλος; Φύγαμε από την οικογενειοκρατία - φαυλοκρατία του Μιχαλολιάκου για να πάμε στον Ελλαδέμπορα & Χριστέμπορα τηλεπωλητή που ψήφισε το πρώτο και επαχθέστερο μνημόνιο του ΠΑΣΟΚ από το οποίο και προέρχεται με τα πλαστά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ ίχνος;

Νέο εθνικιστικό κόμμα με ένα όνομα που να σχετίζεται με τον ελληνικό εθνικισμό και όχι σαν το "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" χρειαζόμαστε με άτομα που να διακατέχονται από ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση χωρίς τα "ζήτω ο αρχηγός".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...