Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Bάζουν την λύκαινα να φυλά τα πρόβατα.



Ο Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε τη σύσταση διακομματικής επιτροπής της Βουλής για την ανάπτυξη της Θράκης, στην οποία θα προεδρεύει η Ντόρα Μπακογιάννη,
«Ανταποκρινόμενος στο αίτημα των κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών φορέων της Θράκης, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνο Τασούλα τη σύσταση διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για την ανάπτυξη της Θράκης», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Πέτσας.

Ποιο παλιά είχαν ξεφορτώσει στην Θράκη την διαβόητη Βιργινία Τσουδερου που ήταν το μοιραίο πρόσωπο στην υπόθεση «αποκάλυψη Στιβεν Λάλα». Τώρα στέλνουν την τουρκόφιλη Ντορίτα δήθεν για την ανάπτυξη της Θράκης. Θυμίζει την βάπτιση των πρακτόρων, ως μορφωτικοί ακόλουθοι.


Καταπληκτικά πράγματα απο τον Αρχιμπάχαλο της Ελληνικής Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό της Εθνικής Ήττας. Η ανεξαρτητοποίηση στη Δυτική Θράκη θα ξεκινήσει λογικά. Θα γίνουν ΕΟΖ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες) στη Θράκη. Εκεί κρατικός έλεγχος και αστυνόμευση δεν θα υπάρχει. Όσο πιο πολλές καλύτερα. Και μετά θα χρειαστεί ένα επεισόδιο. Όπως στη Συρία, οι ΗΠΑ έπιασαν θέσεις στην Αλεξανδρούπολη!
.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...