Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Αντε βρε....να τα χιλιάσουμε.



Από το εξωτερικό προέρχεται η συντριπτική πλειονότητα των νέων κρουσμάτων κορονοϊού που ανακοινώθηκαν σήμερα (Δευτέρα). 
Συγκεκριμένα, σήμερα ο ΕΟΔΥ έκανε λόγο για συνολικά 43 νέα κρούσματα  με τον αριθμό αυτό να καταγράφει απότομη άνοδο σε σύγκριση με τα μόλις 9 κρούσματα που ανακοινώθηκαν χθες (Κυριακή). 
Από αυτά, τα 36 είναι εισαγόμενα και όλα εντοπίστηκαν κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στον Προμαχώνα.
Από αυτά, τα 20 κρούσματα αφορούν πρόσωπα προερχόμενα από τη Σερβία. Τα υπόλοιπα 16 αφορούν κατοίκους άλλων χωρών. Επίσης, από τα υπόλοιπα νέα κρούσματα, τέσσερα εντοπίστηκαν στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης, δύο στην περιφερειακή ενότητα Καρπάθου και ένα στην περιφερειακή ενότητα Ανατολικής Αττικής.
Υπενθυμίζεται πως σήμερα το πρωί υπήρχε χάος στον τελωνειακό σταθμό του Προμαχώνα με ουρά πολλών χιλιομέτρων από οχήματα που επιχείρησαν να μπουν στην Ελλάδα πριν από την έναρξη της απαγόρευσης (η Ελλάδα έκλεισε τα σύνορα για τους Σέρβους λόγω έξαρσης του Covid-19). 



Πόσα είναι τα κρούσματα; ....χα χα χα. Κάποιο μηδενικό ξέχασαν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λιγα λιγα μας τα λενε

Στην Ελλάδα θα κατασκευαστεί ο πρώτος επίγειος σταθμός του ευρωπαϊκού προγράμματος για την επόμενη γενιά τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών («fibre in the sky») που αφορά σε υπερυψηλές ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων με τη χρήση δεδομένων

Η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί από τον ESA ανάμεσα σε δυο ελληνικά αστεροσκοπεία: το «Αρίσταρχος» στον Χελμό και το Αστεροσκοπείο Κρυονερίου στην Κυλλήνη Κορινθίας. 

ΕΔΩ ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ ΤΙ ΕΣΤΙ 5G

Οι νέες τεχνολογίες επικοινωνίας μεταξύ δορυφόρων και επίγειων σταθμών αντικαθιστούν τα ραδιοκύματα, με συστήματα..... λέιζερ και είναι ευρύτερα γνωστές ως «fibre in the sky».

Ανώνυμος είπε...

Ποσο μεγαλη αληθεια ομως;
Το ειπα χθες στην διλικη ομυγηρη δεξιων και αριστερων πρωην πασοκων και με κοιταζαν αποσβολωμενοι και αμιλητοι. Το ειχα ακουσει σε βιντεο απο τον Πατερ Ευαγγελο και το συγκρατησα.

"Εδω σας επιασαν κοροιδα ο αγραμματος Τσιπρας ο αγραμματος Παπανδρεου ο αγραμματος Σαμαρας ο αγραμματος Μητσοτακης δεν θα σας πλανεψει ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...