Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Συζητήσεις του ...πρωκτού απο...νεκροθάφτες.



Οι διάλογοι που φέρνει στο φως η «Καθημερινή» προκαλούν σοκ, καθώς το δημοσίευμα αναφέρει πως ο πραγματογνώμονας αξιωματικός της Πυροσβεστικής, Δημήτρης Λιότσος, στον οποίο... ανατέθηκε από την δικαιοσύνη να διαλευκάνει τις τυχόν ευθύνες των αρμοδίων στη μεγάλη πυρκαγιά φαίνεται να δέχτηκε πιέσεις από τον τότε αρχηγό της πυροσβεστικής υπηρεσίας, Βασίλη Ματθαιόπουλο.
-Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής απείλησε τον κ. Λιότσο λέγοντας: «Θάψ’ τα, σου μεταφέρω ΑΝΩΘΕΝ εντολές, ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ. Η υπουργός αυτό μου είπε-Κάλεσέ τον και πες του μη γράψει για ευθύνες ανωτέρων-ότι ευθύνεται ο δήμαρχος, η Δούρου ή κάποια υπηρεσία ή το Δασαρχείο».

-Και συνεχίζει ο Αρχηγός:"ΦΤΙΑΧΤΑ ΑΠΛΑ: ο άνεμος, τα πεύκα,τα αυθαίρετα και μην γράψεις για ευθύνες ανωτέρων σου. Θα ΣΕ ΣΧΙΣΟΥΜΕ… θες καμία δυσμενή;...«Πού πας να δείξεις ικανότητες με τα θηρία; Με 100 νεκρούς. Πού πας, ρε; Εάν γράψεις για ευθύνες των ανωτέρων σου ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΘΟΥΜΕ και θα σε σκίσουμε. Φτιάχ’ τα απλά και ας σε περάσουν για κουτό: Αν είναι ελλιπή τα στοιχεία στ’ αρ***ια σου, τι θα πει ο εισαγγελέας; Τίποτα!Αυτά είχα, αυτά βρήκα, αυτά έβαλα. Εάν δε σας κάνουν βάλτε άλλους (Πραγματογνώμονες). Κοίτα ποια έγγραφα έχουν, ποια δεν έχουν και θαψ’ τα (…) Τι είναι ο εισαγγελέας; Τώρα είναι, αύριο έφυγε».

-Μάλιστα, του επιτίθεται, επειδή ζητά έγγραφα από τη Δούρου, το Δασαρχείο και τον κατηγορεί ότι δεν έχει γνώσεις για να τα αξιολογήσει:«Τα βάζεις με το Δασαρχείο; Θα σου ανοίξουν τον κ**λο. Θα τα βάλεις με την Δούρου; Θα σου ανοίξει τα καπούλια...»




«Κόλαφος» για τη φωτιά στο Μάτι: «Θάψ’ τα γιατί θα σε σκίσουμε» - Βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...