Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

Συνεχίζουν το καραγκιοζιλίκι.



Κορωνοϊός: 27 νέα κρούσματα στη χώρα. 193 την τελευταία εβδομάδα . Ανησυχία για τη διασπορά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη 




Ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε πει κάποτε ότι η Ελλάδα είναι ένα απέραντο τρελοκομείο. Ε, τώρα ήρθε και ο κορονοϊός και είμαστε όλοι για δέσιμο. Διότι, τι να πει κάποιος με τις εντολές Χαρδαλιά και λοιμωξιολόγων που «προσπαθούν» να σώσουν την υγεία μας.
Δύο  μέτρα και δύο σταθμά ισχύουν για τα κυλικεία των πλοίων που κάνουν τη σύνδεση Ηγουμενίτσας – Κέρκυρας. Τα κλειστού τύπου πλοία έχουν το δικαίωμα να προσφέρουν ζεστά τοστ γιατί έχουν άδεια εστιατορίου. Τα ανοιχτού τύπου πλοία σύμφωνα με τον κανονισμό του Λιμενικού δεν έχουν άδεια εστιατορίου αλλά μόνο κυλικείου. Και στα κυλικεία δεν επιτρέπεται να προσφέρουν ζεστό τοστ αλλά μόνο κρύο, σε σακουλάκι. Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά, επειδή θα είναι σε σακουλάκι θα υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια για τον πελάτη.
Δηλαδή ο κορονοϊός, στα ζεστά τοστ όταν είναι σε κλειστού τύπου πλοίο, δεν μεταδίδεται, αλλά αν το πλοίο είναι ανοιχτού τύπου θα μπορεί να μεταδοθεί με το ζεστό τοστ. Κατά την «χαρδαλιακή» λογική δε, το κρύο τοστ σε σακουλάκι το οποίο μπορεί να έχουν πιάσει δέκα άτομα, πάλι δεν έχει κορονοϊό.
Και τα μυαλά στα κάγκελα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...