Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Τώρα το καταπίνουμε όλοι μαζί .Τζαμί η Αγιά Σοφιά.



Η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί έχει ένα ευρύτερο και πολύ πιο σοβαρό μήνυμα. Ότι η Τουρκία μπορεί να αμφισβητήσει την υπογραφή του Κεμάλ που έχει υπογράψει και την συνθήκη της Λωζάνης...

Παρεμπιπτόντως δεν είδαμε κάποια εβραϊκή δηλωσούλα.


Καμία σχέση δεν έχει η προηγούμενη πρέσβειρα του Ισραήλ κ.Μπέν-Άμπα με τον σημερινό αποτυχημένο Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα, που όπως θα αποδείξω, είναι ηλίθιος και η παρουσία του κάνει κακό στην Ελλάδα και στο Ισραήλ, όχι γιατί λέει πράγματα που δεν με ευχαριστούν αλλά γιατί ξεχνάει αυτά που έχει υπογράψει το Ισραήλ με τη Κύπρο και με την Αίγυπτο. Εχει γεροντική άνοια! Έχει μειωμένο οπτικό πεδίο στην πολιτική, άρα και μειωμένη αντίληψη της πραγματικότητας. Άρα είναι ΗΛΙΘΙΟΣ.
Σε εκπομπή στο ράδιο του έγινε η εσκεμμένη ερώτηση, για το αν τα νησιά έχουν ΑΟΖ ή όχι. Απάντησε πως δεν μπορεί να έχει άποψη η σουσουράδα το Ισραήλ, γιατί το Ισραήλ δεν έχει νησιά. Αυτές τις μαλακίες δεν θα μπορούσε να τις πει στο Ισραήλ του Μιωνή και του Νετανιάχου.  Θα το εξηγήσω με μια φράση. Η Κύπρος είναι νησί. Το Ισραήλ χώρισε με τη Κύπρο την ΑΟΖ του με την αρχή της μέσης γραμμής. Η συμφωνία δεν αμφισβητείται. Αν δεν ξέρει για τη Κύπρο, ας πάει Πρέσβης στο Πακιστάν. Θα βγάλει και τρίχες στο κεφάλι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...