Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Τέτοιο λιβάνισμα σε πασόκα απο «δεξιό» δεν έχει ματαξαναγίνει


Η Ελλάδα θα διεκδικήσει για πρώτη φορά την ηγεσία του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) και επειδή όλα τα στελέχη του Κούλη είναι για τον κάδο, προτείνει την Σιμητοπούλα πασόκα  Άννα Διαμαντοπούλου ως υποψήφια για τη θέση της Γενικής Γραμματέως του Οργανισμού. Ο Κούλης , είχε συνάντηση μαζί της και σε δήλωση που έκανε στη συνέχεια, σημείωσε πως "η κυρία Διαμαντοπούλου αποτελεί μία υπερκομματική με πολυδιάστατη επιστημονική και κοινωνική διαδρομή", ότι "η προσωπικότητά της έχει συνδεθεί με τολμηρές επιλογές, μεγάλες συναινέσεις και καινοτόμες προτάσεις" και πως "σηματοδοτεί την σύγχρονη Ελληνίδα της προόδου και του κόσμου". Με διεθνή εμπειρία και αναγνώριση. Αλλά και δράση σε τομείς όπως η Εκπαίδευση, η Απασχόληση, οι νέες Τεχνολογίες και το Περιβάλλον. Ζητήματα, δηλαδή, που ανήκουν στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος του ΟΟΣΑ για τον 21ο αιώνα.

Η προσωπικότητά της έχει συνδεθεί με τολμηρές επιλογές, μεγάλες συναινέσεις και καινοτόμες προτάσεις: Ως Ευρωπαία Επίτροπος τίμησε το χαρτοφυλάκιο Απασχόλησης και Κοινωνικής Πολιτικής. Ως υπουργός Παιδείας ήταν πρωταγωνιστής των εκπαιδευτικών μεταρρυθμίσεων στη χώρα μας. Κι ως υπουργός Ανάπτυξης εργάστηκε για τον εκσυγχρονισμό της οικονομίας μας. Ενώ, εδώ και 8 χρόνια, προΐσταται του Δικτύου. Ενός πρωτοπόρου Ινστιτούτου, το οποίο εστιάζει στις μεταρρυθμίσεις που απαιτεί η Δ΄ Βιομηχανική Επανάσταση, έχοντας διεθνείς συνεργασίες σε 4 ηπείρους. Με γνώσεις, κύρος και εμβέλεια, που ξεπερνούν τα εθνικά μας σύνορα. Είναι, λοιπόν, η πιο κατάλληλη υποψήφια για το αξίωμα της Γενικής Γραμματέως του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης. Επειδή δε έχει χρηματίσει και μέλος του συμβουλίου της Coca Cola, πάει με όλους και όλα. Της εύχομαι καλή επιτυχία και όρεξη για δουλειά".

Αποτέλεσμα; δεν προλαβαίνουν να κουβαλούν αντικαταθλιπτικά χάπια στο Ρέντη.

Τελικά πρόκειται για ανίατη ασθένεια κοροϊδάρες. Ψηφίζεις Τσίπρα και σου βγαίνει Σημίτης. Ψηφίζεις Μητσοτάκη και σου βγαίνει Σημίτης στο τετράγωνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...