Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Αγιος Φύσσας, η τράβας, η ρούφας.

Την άποψη ότι η εκκλησία πρέπει να προχωρήσει στην αγιοποίηση του αδικοχαμένου αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα εξέφρασε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη.

Η βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στο Kontra Channel τόνισε χαρακτηριστικά ότι «πιστεύω ότι πρέπει να αγιοποιηθεί ο Φύσσας από την εκκλησία, γιατί καταφέραμε με τη θυσία του να μπει τέλος σε αυτό το πράγμα. Μην μου μιλάτε εμένα για τη Χρυσή Αυγή».

 

Βούλτεψη: Να αγιοποιηθεί ο Φύσσας - Η θυσία του μας απάλλαξε από τη Χρυσή Αυγή

 

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ στη δίκη της Χρυσής Αυγής: «Επιμένω στην πρότασή μου για αθώωση...»

Η ετυμηγορία καταδίκης Τριμ. Εφετ. Κακουργ. Αθηνών της ΧΑ δεν είναι τελεσίδικη και αμετάκλητη.
Θα επανελεχθει σε δεύτερο βαθμό αν πρόκειται για εγκληματική οργάνωση διότι οι καταδικασθέντες θα ασκήσουν Έφεση κατα αυτής .
Ας μην παρεμβαίνουν λοιπόν στο έργο της Δικαιοσύνης οι δήθεν Αριστεροί πολιτικοί που συνέπραξαν πολλάκις στο παρελθόν κοινοβουλευτικά με τους Χρυσαυγίτες και τώρα υποκριτικά πανηγυρίζουν και θριαμβολογούν από πολιτική ιδιοτέλεια!
Ο λαός έχει μνήμη!

 

Έτσι θα πάει σε πρόωρες εκλογές ο Μητσοτάκουλας... Μοιράζοντας λεφτά σε συνταξιούχους και κλείνοντας στην Γ' Πτέρυγα των γυναικείων φυλακών τους Μιχαλολιάκο - Παππά - Κασιδιάρη (αν τον βρουν αυτόν...). Εκτός κι αν, τον... προλάβουν τα γεγονότα τον Κούλη - τον Κουλάρα, με τον φίλο τής Μέρκελ, τον αρχι - τρελλάρα τον Ερντογάν και τα ξεπουλήματα Κύπρου - Καστελλορίζου - 25ου Μεσημβρινού - Θράκης...

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΆΧΑ ΜΟΥ ΤΆΧΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΌ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΌ ΤΌΞΟ ΤΗΝ ΈΒΓΑΛΕ ΚΑΘΑΡΉ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΊΚΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΕΣΑΣ ΕΚΕΊ ΣΤΗ MOSSAD ΕΔΏ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΟΙ ΠΟΛΛΟΊ ΈΤΡΩΓΑΝ ΣΑΝΟ,) ΑΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΊΩΣΕ. ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΎΓΕΤΕ ΌΛΟΙ. ΌΛΟΙ ΕΊΠΑΜΕ ΈΤΣΙ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Φυσσας ήξερε ποιοι άναψαν τη φωτιά στη Μαρφιν και κάηκαν τα 4 άτομα υπάλληλοι της. Θα το ξερνουσε. Ο Ρουπακιας ήταν του ΚΚΕ τον οποίο έστειλαν στη Χ. Α. να παρατήσει τον οπαδό της και να εκτελέσει το προγραμματισμένη έγκλημα χρεωνωμενο στη Χ. Α.
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΩΡΓΠΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΤΟ ΈΧΕΙ ΠΕΙ ΑΥΤΌ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...