Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Απίστευτη κτηνωδία στα Χανιά.

 Απίστευτη κτηνωδία πάλι σε βάρος ενός σκυλιού, έλαβε χώρα το απόγευμα, στα Χανιά.

Σοκαριστική κακοποίηση σκύλου στο Ακρωτήρι Χανίων.
Το κρέμασε και του έκοψε τους όρχεις με τανάλια
.
Το ζώο χειρουργήθηκε και ζει, αλλά έχει χάσει πολύ αίμα.
Υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας, έχει επιληφθεί η αστυνομία για τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος είναι ο "κηδεμόνας" του ζώου
Η βία πλέον είναι ανεξέλεγκτη.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Νατάσα Μπομπολάκη, στην περιοχή του Ακρωτηρίου άνδρας κρέμασε σκύλο ζωντανό και του έκοψε τους όρχεις με ψαλίδι. Όπως φαίνεται στο κεφάλι έχει και άλλα σημάδια, πιθανότατα από τσιγάρα που έσβηνε πάνω του ο “ιδιοκτήτης” του. Σύμφωνα με την κ. Μπομπολάκη, τα ουρλιαχτά του σκύλου άκουσε περαστικός, ο οποίος και περισυνέλεξε το άμοιρο ζώο και το μετέφερε στο πλησιέστερο κτηνιατρείο. Όπως η ίδια αναφέρει ο σκύλος είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία για το περιστατικό, η οποία αυτή την ώρα αναζητεί τον δράστη.

Το σκυλί έχει χειρουργηθεί, ωστόσο έχει χάσει πολύ αίμα και είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά σώθηκε.

Μήπως πρέπει όλες οι φιλοζωικές οργανώσεις να κάνουν εμπάργκο στην πόλη μπας και σοβαρευτούν οι κάφροι ;

 

Χανιά: Οργή για τον βασανιστή του σκύλου


 

«Σοκαριστικό θέαμα» λέει ο κτηνίατρος που έσωσε τον σκύλο στα Χανιά - «Αν αργούσε πέντε λεπτά, δεν θα ζούσε»


Βράδυ Δευτέρας, 5 Οκτωβρίου, στο χωριό Κουνουπιδιανά Χανίων, ένας άνδρας, ο Αλέκος, βγαίνει στην αυλή του σπιτιού του για να κάνει κάποιες δουλειές. Γύρω του τρέχει ένα σκυλί, το δικό του σκυλί, ζητώντας του βόλτα και παιχνίδι. Εκείνος, φανερά εκνευρισμένος, το διώχνει με βρισιές και κλωτσιές. Το σκυλί επιμένει, ο εκνευρισμός του αφεντικού του μεγαλώνει, σπάει τα όρια της λογικής και μπαίνει στην σφαίρα της παράνοιας. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο «άνθρωπος» μετατρέπεται σε ένα κτήνος έτοιμο να βασανίσει με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο το ανυπεράσπιστο ζώο… Οικογενειάρχης, υπάλληλος της ΔΕΗ . Αυτός ο άνθρωπος έχει παιδιά. Τρία παιδιά και μία σύζυγο έγκυο σε δίδυμα. Αυτό το έγκλημα το έκανε έξω ακριβώς από το σπίτι του ενώ κοιμόντουσαν μέσα τα παιδιά του. Θεωρείτε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ασφαλής για τα παιδιά του;».


Βασανιστής του σκύλου ειναι ο ΑΛΕΚΟΣ ΧΕΙΛΙΑΔΑΚΗΣ. Υπάλληλος της Δ.Ε.Η στα Χανιά.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

'Εχω παρατηρήσει ότι τέτοιου είδους κτηνωδίες έχουν ξανασυμβεί κατά το παρελθόν στην Κρήτη. Κτηνωδίες όχι μονάχα εναντίον ζώων αλλά και ανθρώπων. Θυμάστε την αμερικανή επιστήμονα;;; Τι διάολο συμβαίνει με τους κατοίκους αυτού του νησιού;;; Βάρβαροι μπάσταρδοι!!! Σύντομα αυτοί και το νησί τους θα πέσουν στα χέρια των Εβραίων ή των Τούρκων ή και των δύο! Να ησυχάσουμε επιτέλους!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...