Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Γαλλία : Σε γιγαντοοθόνες τα σατιρικά σκίτσα του Μωάμεθ!

Σε γιγαντοοθόνες προβάλλονται τα σκίτσα του περιοδικού που έγιναν στόχος των ισλαμιστών δολοφόνων!

Ο Μακρόν κήρυξε τον πόλεμο κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας. Με μαζικές απελάσεις ισλαμιστών, κλείσιμο συλλόγων δήθεν κατά τις ισλαμοφοβία, ακόμα κι αυτόν που χρηματοδοτούνται από την Τουρκία, και τις δράσεις της αντιτρομοκρατικής το κόκκινο μέχρι να εντοπιστεί και ο τελευταίος ισλαμιστής στην χώρα.

Στο πλευρό του φαίνεται ότι στέκεται η συντριπτική πλειοψηφία των Γάλλων καθώς και το σύνολο του πολιτικού κόσμου της Γαλλίας. Ενδεικτικές είναι οι εικόνες από κυβερνητικό κτίριο στο Μονπελιέ, όπου σε γιγαντοοθόνη προβολής προβάλλονται τα επίμαχα σκίτσα του περιοδικού Charlie Hebdo που σατιρίζουν τον Μωάμεθ και έγιναν η αιτία τόσο για τον αποκεφαλισμό του καθηγητή όσο και για τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του περιοδικού. Είναι το ισχυρότερο μήνυμα ότι η Γαλλία δεν θα λυγίσει. Ότι ο πολιτισμός δεν θα υποταχτεί στην ισλαμική και τουρκική βαρβαρότητα!
Οι Γάλλοι στέκονται στο πλευρό του Εμανουέλ Μακρόν και κηρύσσουν τον πόλεμο κατά του ισλαμισμού και της τρομοκρατίας!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΙΣΥΕΨΟΥΜΕ ??

dhmhtrhs είπε...

Μπραβο

Ανώνυμος είπε...

Τα βλέπουν αυτά εδώ στην Ελλάδα τα Εβραίο κομμούνια και... Χαίρωντε μιλάμε...

Ανώνυμος είπε...

Κουταμάρες...

Ξεχάσαμε τίνος υπηρέτης είναι ο Μακρόν;

Τώρα εκτελεί τη διαταγή να δημιουργήσει ''εμφύλιο'' μεταξύ μουσουλμάνων και γηγενών προκειμένου να έρθει το χάος και έτσι να επέμβουν οι αμερικανοί, δηλαδή οι εβραίοι, να επιβάλουν τη Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Το ίδιο θα γίνει σε όλες τις χώρες.

Με εντυπωσιάζει πραγματικά το πόσο εύκολα ξεχνά και ξεγελιέται ο κόσμος από τις μαριονέτες των ιλλουμινατι .... Ξέρουν να μας διαφεντεύουν.... εύκολα.... ας μην παραπονιόμαστε λοιπόν ....

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη ξυπνήσουμε...

Ανώνυμος είπε...

Εύγε!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...