Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Πάμε φουλ για το σύνδρομο της καμπάνας.

Εαν μένεις δίπλα σε εκκλησία τον χτύπο της καμπάνας τον ακούς τις πρώτες μέρες ενοχλητικά. Όσο περνά ο καιρός όλο και λιγοστεύει η ενόχληση, και στο τέλος δεν την ακούς καθόλου.Το ίδιο συμβαίνει και με το τικ-τακ του ρολογιού. Σου φωνάζουν συνεχώς για τα κρούσματα, και στο τέλος δεν θα ακούς καθόλου.

1.547 νέα κρούσματα. 419 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, 384 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, 158 στις Σέρρες, 12 εντοπίζονται στην Κρήτη. Συγκεκριμένα έξη στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, δύο στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και τέσσερα στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Ολοταχώς για lockdown οδεύουν Γερμανία, Γαλλία και Βέλγιο. Σύμφωνα με την Bild, η Γερμανία θα μπει σε lockdown από τις 2 Νοεμβρίου 2020.

 

Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Ντιντιέ Ραούλ: Τελικά τι θα προτείνουμε; Όλος ο κόσμος να μείνει κλεισμένος σ΄όλη του τη ζωή γιατί έξω κυκλοφορούν ιοί; Είστε όλοι τρελοί. Το λάθος είναι η διαρκής δραματοποίηση…

 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ! ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θεωρούν τα στοιχεία για τον κορονοϊό «σκοπίμως μεγαλύτερα και υπερβολικά»...

 

ΤΙ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ η Αρβελέρ! «Η πανδημία υποχρεωτική για την ανανέωση των γενεών...»

 

Δραματική προειδοποίηση Φον ντερ Λάιεν: «Τα κρούσματα θα αυξηθούν γρήγορα τις επόμενες εβδομάδες»

Το έχει... κανονισμένο.Όπου να΄ναι θα σκάσει μύτη το υποχρεωτικό εμβόλιο.

 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε πως αλλάζουν οι καιροί. Από την εθνική ασφάλεια της οδού Μπουμπουλίνας, φτάσαμε στην υγειονομική ασφάλεια του Χαρδαλιά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...