Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Kακός χαμός στην Λεμεσό.

Σοβαρά επεισόδια, με τραυματισμούς αστυνομικών και ζημιές σε οχήματα, σημειώθηκαν χθες βράδυ στη Λεμεσό, όταν κουκουλοφόροι έριξαν φωτοβολίδες και πέτρες, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης διαμαρτυρίας πολιτών. Στη σύλληψη εφτά προσώπων, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν πέντε μέλη της Αστυνομίας, μεταξύ τους και ένα μέλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τέθηκε φωτιά με τη ρίψη μολότοφ σε αστυνομικό όχημα, ενώ προκλήθηκαν ζημιές με τη ρίψη αντικειμένων σε τέσσερα ιδιωτικά οχήματα και σε άλλα τρία αστυνομικά οχήματα.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν γύρω στις 7.00 το βράδυ της Τετάρτης, σε σημείο του παραλιακού δρόμου 28ης Οκτωβρίου. Στην περιοχή διεξαγόταν εκδήλωση διαμαρτυρίας από αριθμό πολιτών. Όταν η συγκέντρωση διαμαρτυρίας κινήθηκε με πεζοπορία προς τη Μαρίνα Λεμεσού, γύρω στα 100 άτομα αποσπάστηκαν από την πεζοπορία και άρχισαν να ρίχνουν μολότοφ, κροτίδες και φωτοβολίδες κατά μήκος της οδού 28ης Οκτωβρίου, σε παρακείμενες οδούς και στην περιοχή Επίχωσης, με αποτέλεσμα να επέμβουν αντιοχλαγωγικές ομάδες της Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, μετά από ρίψη μολότοφ, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ένα αστυνομικό όχημα, ενώ άλλα εφτά οχήματα, από τα οποία τέσσερα ιδιωτικά και τρία αστυνομικά, υπέστησαν ζημιές από ρίψη αντικειμένων.

Λεμεσός: Επτά συλλήψεις, τραυματισμοί και καταστροφές (εικόνες)

 

Σοβαρά επεισόδια σε διαδήλωση στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό, τραυμάτισαν αστυνομικούς

 

Με επεισόδια, τραυματισμούς και ζημιές εκδήλωση στη Λεμεσό – Επτά συλλήψεις

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Μέρκελ ανέφερε ότι η Γερμανία βρίσκεται σε δραματική κατάσταση που επηρεάζει όλους τους πολίτες.
Επιπλέον, ζήτησε από τους πρωθυπουργούς των κρατιδίων να είναι δημιουργικοί όταν πρόκειται για μέτρα σε σχολεία
και κέντρα φύλαξης παιδιών.

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/929155_alaloym-sti-germaniki-voyli-i-amerkel-prospathoyse-na-exigisei-ta

Ανώνυμος είπε...

Δεν το διαβασα πουθενα, η μητερα μου μου το ειπε που το ακουσε στη τηλεοραση.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο δημοσιογράφος, οικονομολόγος και πολιτικός Πέτρος Κουναλάκης.

Θρηνος μεγαλος, δεν θα σου γραψω πως ενοιωσα καθως το ακουσα και τι ειπα εκεινη τη στιγμη γιατι κυκλοφορει και περονοσπορος. Καταλαβαινομαστε........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...