Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Αλωνίζει ο κορονοϊος στο Ηράκλειο.

Επτά τα κρούσματα κορωνοϊού στον Ο.Λ.Η. Συνολικά 7 είναι μέχρι στιγμής τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στις υπηρεσίες του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου. Να σημειωθεί ότι λόγω των δύο νέων κρουσμάτων που εντοπίστηκαν τις προηγούμενες ώρες στον Ο.Λ.Η, όλο το προσωπικό του Οργανισμού υποβλήθηκε στην διαδικασία του rapid test μέσα από την οποία και τελικά διαγνώστηκαν 5 ακόμη άτομα θετικά στον συγκεκριμένο ιό.

Υπενθυμίζεται ότι στο ΠΑΓΝΗ σε καλή κατάσταση νοσηλεύεται ένας 56χρονος, ο πρώτος εργαζόμενος στον Ο.Λ.Η  που βρέθηκε θετικός στον ιό, ενώ σε καραντίνα στο σπίτι του νοσηλεύεται ο πρόεδρος των εργαζομένων του Ο.Λ.Η σε καλή κατάσταση.

Κορωνοϊός: Θετικός διαγνώστηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου

Η ανησυχία είναι έκδηλη στους κόλπους της τοπικής ΕΛ.ΑΣ αφού διαγνώστηκε με κορωνοϊό ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, ταξίαρχος, Νίκος Σπυριδάκης.

Ήδη έχει σημάνει συναγερμός στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου ενώ ο ταξίαρχος παραμένει σε καραντίνα σπίτι του σε καλή κατάσταση.

Όμως το μεγάλο πρόβλημα είναι με τους λάθρο - εγκατεστημένους στον ιστό της πόλης, εκτός του ότι δεν αναφέρουν τα πολλαπλά κρούσματα και τα κρύβουν , ενώ είναι σε υποτιθέμενη καραντίνα στα σπίτια τους και όχι σε νοσοκομείο για να μην δίνουν στόχο, αυτοί εν αντιθέσει βολτάρουν κανονικά. Για αυτό είπε και ο Χαρδαλιάς ότι υπάρχουν πολλά κρούσματα σε σπίτια στο Ηράκλειο αποφεύγοντας να αναφερθεί σε αυτούς.

 

453 νέα κρούσματα σήμερα.

Τα 207 στην Αττική.

Το 40%-50% όσων νοσούν είναι λαθρομετανάστες σε Αττική, Α.Αιγαίο κλπ!!!

 

Lockdown από αύριο στην Κοζάνη.

Στην περιοχή εντοπίστηκαν 227 ενεργά κρούσματα σε 14 ημέρες Κλείνουν καταστήματα εστίασης, κινηματογράφοι, κομμωτήρια Μάσκα παντού, σε όλους τους χώρους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...