Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Είπαμε. Παίζουμε ξερά μόνο Χρυσή Αυγή, και κοροϊδοιό.

 

 

Πόσοι δημοσιογράφοι έχουν θιχτεί από αυτά που έλεγε ο Γιάννης Λάτσης για το σινάφι τους

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑΓΡΑΦΟΥΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ,ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ!


Πριν από λίγο ο Αμερικανός πρέσβης έφτασε στο Πεντάγωνο. Και ποιος ο σκοπός της επίσκεψης; Ο μόνος λόγος να επισκεφθεί ο Αμερικανός πρέσβης το Πεντάγωνο αυτές τις κρίσιμες στιγμές όπου το στράτευμα βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό, είναι για να προσφέρει στρατιωτική στήριξη σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύρραξης.

Δεν υπάρχει άλλος λόγος για μία τέτοια επίσκεψη. Δεν θέλουμε καν να διανοηθούμε ότι ζούμε μία επανάληψη της μαύρης νύχτας των Ιμίων, Με συστάσεις των Ηνωμένων Πολιτειών τύπου no flags, no troops, no ships.

Στο Πεντάγωνο και ο βοηθός ΥΠΕΞ των ΗΠΑ - Συνάντηση με Ν.Παναγιωτόπουλο και Κ.Φλώρο

 

Τα πράγματα όμως είναι χειρότερα των Ιμίων αφού η ελληνική «κόκκινη γραμμή» μετακινήθηκε από τα δώδεκα και μπαίνει στα έξι ναυτικά μίλια. Σε καμία περίπτωση,  οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν πρόκειται να κινηθούν, εάν το Oruc Reis δεν διαβεί αυτή τη γραμμή. Σε περίπτωση που προσεγγίσει τα έξι ναυτικά μίλια τότε θα υπάρξει κινητοποίηση προκειμένου να αποτραπεί η συγκεκριμένη κίνηση. Αυτό δεν είναι "κόκκινη" γραμμή. Αυτό είναι πρακτικά τίποτα.

Οι Τούρκοι ουδέποτε είπαν ότι θα παραβιάσουν τα έξι ναυτικά μίλια κάνοντας έρευνες και ουσιαστικά πρόκειται για σκέτη κοροϊδία απέναντι στον ελληνικό λαό.

 

Παρέδωσαν την υφαλοκρηπίδα στην Τουρκία - Πήγαν τις «κόκκινες γραμμές» από τα 150 ν.μ. στα 6 ν.μ!

 

Τι κάνουμε τώρα με τον ταραχοποιό των τριών ηπείρων

 

Το πεντάγωνο των ελληνικών παραχωρήσεων στην περιοχή ανατολικά της Ρόδου

 

 

Ποντίζει καλώδια το Oruc Reis παρά τον… «θόρυβο» - Ρ.Τ.Ερντογάν: «Στέλνουμε και το Γιαβούζ»

 

Ο Ερντογάν αναζητά πόλεμο – Ελλάδα και Κύπρος να προετοιμαστούν

 

Η Τουρκία διαπραγματεύεται πλέον δια των όπλων και του Oruc Reis, όμως είναι απίθανο το ενδεχόμενο να κλιμακωθεί μέχρι τέλους η στρατιωτική ένταση. Δεν είναι έτοιμη η ελληνική κυβέρνηση για τη διαχείριση μιας σοβαρής στρατιωτικής κρίσης με την Τουρκία.

Ας είπε ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Αλέξανδρος Διακόπουλος αλλά και καθηγητές όπως ο Ι.Μάζης και ο Κ.Φίλης ότι αν δεν κάνουμε τώρα κάτι “θα μπλέξουμε”.

 Η βοήθεια “απ΄ έξω” δεν φαίνεται πιθανή. Ο κατά τ΄ άλλα θυμωμένος με τη Τουρκία ,Γερμανός ΥΠΕΞ εξακολουθεί να μιλά για “διαφιλονικούμενες περιοχές” . Ο Πομπέο είχε μιλήσει για αμφισβητούμενες περιοχές,και ο Μακρόν το μακρόν του, και το κοντόν του..

Το γεγονός της αναβάθμισης του Τουρκόφιλου Ντόκου δίνει σήμα επικείμενης παράδοσης άνευ όρων στην τουρκική στρατηγική τετελεσμένων γεγονότων, και θα δώσουν τη δυνατότητα στην Τουρκία να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις από πλεονεκτικότερη θέση.

Ο νέος Σύμβουλος Ασφαλείας του πρωθυπουργού Θάνος Ντόκος - με προϋπηρεσία στο υπουργείο Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας επί Κώστα Σημίτη (1998-'99) και στη Γενική Διεύθυνση του χρηματοδοτούμενου από τον Τζορτζ Σόρος ΕΛΙΑΜΕΠ (Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής) την περίοδο 1999-2019 - έχει ήδη ''βεβαρημένο'' κυβερνητικό παρελθόν ως μέλος της κυβέρνησης Κ. Μητσοτάκη, αν λάβουμε υπόψη μας ότι το '19 (ως αναπληρωτής ΣΕΑ) είχε δηλώσει στο ΑΠΕ ότι ''Ακόμη και ιδέες περί συνεκμετάλλευσης (καζάν-καζάν) μπορούν να συζητηθούν, υπό την προϋπόθεση της προηγούμενης οριοθέτησης μέσω προσφυγής σε διεθνές δικαιοδοτικό όργανο''. 

Μετά από 24 ώρες άνοιξε το σύστημα γεωγραφικού προσδιορισμού του τουρκικού ερευνητικού σκάφους Όρουτς Ρέις. Το νέο στίγμα του Ορούτς Ρέις, το οποίο έχει ενεργοποιήσει ξανά τα ραντάρ του, μαζί με τα πλοία που το συνοδεύουν, ελήφθη στις 17:50 και βρίσκεται κοντά σε Κάρπαθο και Ρόδο, άνωθεν της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/shipid:4614951/zoom:10

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παίζουν ότι πει η Mossad.

Ανώνυμος είπε...

Τό Χαζαρο-εβραικό σύστημα στήν Ελλάδα ξεψυχάει . Γιαυτό τά παίζει όλα Κωρόνα -Γράμματα πού λέμε !! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ πού ξεσκατίζει όλο τόν πλανήτη από αυτά τά καθάρματα τούς ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΟΖΟΥΣ .
ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΟΖΙΚΑ Μ.Μ.Ε. ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ Σ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...