Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Η επόμενη άσκηση των Τουρκαλάδων θα είναι ανοιχτά της Ραφήνας.

Οι Τούρκοι  κοροϊδεύουν και την Αθήνα αλλά και τους υποτιθέμενους συμμάχους. Ακύρωσαν άσκηση για τις 28 Οκτωβρίου οι Τούρκοι, μετέδωσε το Anadolu. Και εμείς βεβαίως ακυρώσαμε δική μας άσκηση για τις 29 Οκτωβρίου.

Όμως η Άγκυρα όσο πάει πλησιάζει την... Αττική, καθώς λίγες ώρες μετά την ακύρωση των στρατιωτικών ασκήσεων απέναντι από το Καστελόριζο για τις 28 & 29 Οκτωβρίου δέσμευσε με νέα NAVTEX περιοχή στο κεντρικό Αιγαίο για άσκηση με πραγματικά πυρά στις 27 Οκτωβρίου . Μάλιστα το «πεδίο βολής» των τουρκικών πλοίων βρίσκεται στα 16 μίλια από τις ακτές της Εύβοιας και στα 8,8 ναυτικά μίλια από τις ακτές της Σκύρου, οι κάτοικοι της οποίας πιθανόν να δουν όπως εκείνοι της Ρόδου, τα τουρκικά πλοία έξω από τις παραλίες τους. Την ίδια στιγμή πάντως το Oruc Reis έχει απομακρυνθεί από τις ακτές της Ρόδου με πορεία νότια προς Αίγυπτο και βρίσκεται στα όρια της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Από τη στιγμή που οι Ευρωπαίοι απέδειξαν στον Ερντογάν ότι είναι εκβιάσιμοι, τι περιμένουν. Και θα τους ειρωνεύεται και τους βρίζει, όπως κάνει με τον πρόεδρο της Γαλλίας και άλλους Ευρωπαίους αξιωματούχους. Λογικό είναι. Η δουλοπρέπεια πληρώνεται. Θα τους κάνει και χειρότερα και θα τους προκαλέσει ξανά μέσα στο γήπεδό τους, όταν επιτεθεί στην Ελλάδα, και ξανά, στην Κύπρο.

Το «ξανθό γένος», καλύπτει τον Ερντογάν περισσότερο και από τους Αμερικανούς. Που φτάσαμε… Όλοι, μα όλοι, οι διεθνείς παίκτες, είναι μεν όπως ισχυρίζονται εκνευρισμένοι με τον Ερντογάν, αλλά δεν πράττουν απολύτως τίποτα, για να σταματήσει η άνευ προηγουμένου προκλητικότητά του.

Οι Ευρωπαίοι είναι εταίροι μας, οι Αμερικανοί είναι σύμμαχοι μας, και οι Ρώσοι είναι ομόθρησκοι. Επιλέγουν όμως να ενισχύουν την Τουρκία, το νέο Ιράν, εναντίον της Ελλάδας, της Αρμενίας και της Κύπρου.

75 δισ. ετησίως επωφελείται η Τουρκία (και εξοπλίζεται) από την τελωνειακή ένωση με την ΕΕ

 

Ο Ερντογάν καλεί σε μποϋκοτάζ γαλλικών προϊόντων!

 

Γαλλία: “Το Παρίσι δεν σχεδιάζει αμοιβαίο μποϊκοτάζ εναντίον τουρκικών προϊόντων”

 

Ισπανικό χτύπημα στην Αθήνα:Ελλάδα και Τουρκία να λύσουν τις διαφορές τους σε διμερές επίπεδο - Όχι κυρώσεις σε βάρος της Άγκυρας.

Είναι πολλά τα λεφτά Αρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...