Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Του κώλου τα εννιάμερα.


 Ουδείς γνωρίζει πως προέκυψε ο αριθμός «9», δηλαδή των ατόμων που επιτρέπεται να βρίσκονται ταυτόχρονα σε κλειστό χώρο για τις ρεβεγιόν στα σπίτια, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Πολλοί είχαν την απορία, γιατί τόσοι και όχι λιγότεροι ή περισσότεροι, αλλά αρχικά αποδόθηκε στην Ειδική Επιτροπή. Μόνον που όπως αποδεικνύεται ουδείς επιστήμονας έχει αναφέρει τέτοιον αριθμό! Ίσως ήταν ένα νούμερο που ειπώθηκε στο χώρο του Μεγάρου Μαξίμου, κάπως, «όχι διψήφιος αλλά και όχι πολύ χαμηλός»

Οι λοιμωξιολόγοι εμφανίζονται ξαφνιασμένοι

Αθηνά Λινού: Δεν προτάθηκε από την επιτροπή . «Ο αριθμός 9 κανείς δεν γνωρίζει πως προέκυψε, ούτε για τις αναμονές έξω από τα καταστήματα, ούτε για τις εκκλησίες, ούτε για τα σπίτια στο ρεβεγιόν. Είναι ένας αυθαίρετος αριθμός ο οποίος δεν προτάθηκε από την επιτροπή»  λέγοντας με τον τρόπο της πώς πρόκειται για μια καθαρά κυβερνητική απόφαση.

Χαράλαμπος Γώγος: O αριθμός 9 δεν παίζει κανέναν ρόλο

Για «μια μικρή σύγχυση με τον αριθμό 9» μιλά ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας Χαράλαμπος Γώγος.

Ο ίδιος εξήγησε στον ΣΚΑΪ ότι ο αριθμός 9 δεν παίζει κανέναν ρόλο καθώς θα μπορούσαν για παράδειγμα να βρεθούν μαζί τέσσερα ζευγάρια μέσα σε ένα σπίτι. Παραδέχθηκε ωστόσο ότι δημιουργείται μια μικρή σύγχυση με τον αριθμό 9.

 

Ο αριθμός «9» και ακόμα κανείς δεν γνωρίζει πως προέκυψε;


1 σχόλιο:

Δημητρης Κανελλοπουλος είπε...

http://www.hellagen.gr/%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CE%BF%CF%8D-9/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...