Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Θα μας βάλουν μάσκα και στους όρχεις μας;

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι ο κορωνοϊός Covid-19 καθυστερεί να αποβληθεί από τον ανδρικό οργανισμό. Η αιτία μπορεί να είναι ότι «κρύβεται» στους όρχεις, εικάζουν οι επιστήμονες που την πραγματοποίησαν. Οι άνδρες μπορεί να διαθέτουν δύο ευαίσθητα σημεία που αυξάνουν τις πιθανότητές τους να αρρωστήσουν βαριά από τη λοίμωξη που προκαλεί ο κορονοϊός Covid-19, αναφέρουν επιστήμονες από τις ΗΠΑ. Τα σημεία αυτά είναι οι όρχεις τους οι οποίοι διαθέτουν σε αφθονία τα κύτταρα που προσελκύουν τον ιό. Οι επιστήμονες που πραγματοποίησαν τη νέα μελέτη εξέφρασαν τη θεωρία ότι οι όρχεις αποτελούν πρόσθετη «πύλη εισόδου» για τον κορωνοϊό. Και επειδή είναι εγγενώς προστατευμένοι από τις επιθέσεις του ανοσοποιητικού, αποτελούν το τέλειο «καταφύγιο» γι’ αυτόν.

Έτσι, ο κορωνοϊός «κρύβεται» σε αυτούς και γι’ αυτό είναι πιο επίμονος και πιο επιθετικός στους άνδρες, λένε.

Αν, όμως, ευσταθεί η νέα θεωρία, τότε ο κορωνοϊός Covid-19 θα μπορούσε κάλλιστα να μεταδίδεται και με την σεξουαλική επαφή, λέει η νεώτερη Dr Shastri. «Αν ο κορωνοϊός κρύβεται στους όρχεις, μπορεί κάλλιστα να εκκρίνεται στο σπερματικό υγρό», είπε.

Η θεωρία αυτή θα μπορούσε να εξηγεί γιατί οι άνδρες πεθαίνουν σε πολύ υψηλότερα ποσοστά απ’ ό,τι οι γυναίκες.

 

Κορωνοϊός: Μπορεί οι όρχεις να αυξάνουν τον κίνδυνο στους άνδρες;

 

Ρε που το πάνε οι κουφαλίτσες. Αποχή και από το κρεββάτι.

Οι Κινέζες αεροσυνοδοί θα φορούν πάνες για προστασία από τον κορωνοϊό!

 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΝΕΤΗΣΙΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΜΑΣ , ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟ-ΕΒΡΑΙΟ ΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΟΥΓΚΡΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟ ΜΕΣΣΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ . ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΝΩΝΤΕ ΟΛΑ .
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...