Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Κούλη...δεν χόρτασες το αλα Τούρκα.

Τουρκία: NAVTEX για ασκήσεις με πραγματικά πυρά νοτιοανατολικά της Κρήτης.


Σύμφωνα με την NAVTEX 1509/20 που εκδόθηκε το μεσημέρι από τον Σταθμό της Αττάλειας, θα πραγματοποιηθούν στρατιωτικές ασκήσεις την Δευτέρα σε ακτίνα 20 ν.μ. (από την συντεταγμένη που αναφέρεται στην αναγγελία). Αυτή είναι μία περιοχή αυτή που βρίσκεται εντός της υποτιθέμενης ζώνης του τουρκολυβικού μνημονίου αλλά και εντός της περιοχής της Ελληνοαιγυπτιακής Συμφωνίας, αλλά και περιοχή όπου η αρμοδιότητα για έκδοση NAVTEX ανήκει στον Σταθμό του Ηρακλείου της Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι και χθες η Τουρκία εξέδωσε άλλη ΝAVTEX για άσκηση μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου για 9 και 10 Δεκεμβρίου.

 

Tι κρύβεται πίσω από τις κινήσεις του Oruc Reis (χάρτες)

 

Μητσοτάκης: “Δεν νοείται να μην βρεθεί η Τουρκία αντιμέτωπη με συνέπειες ΑΝ συνεχίσει τις προκλητικές ενέργειες”

Η Τουρκία συνεχίζει ακάθεκτη τις προκλήσεις! Εξέδωσε NAVTEX νοτιανατολικά της Κρήτης, για άσκηση μεταξύ Κρήτης –Καρπάθου. Σε μία από τις περιοχές που ενδέχεται να δούμε γεωτρύπανο.

 

Λαβρόφ: Ρωσία-Τουρκία δεν έχουν διαφορές… σε θέματα ουσίας! Σοβαρά;

 

Η δήλωση Πάιατ και οι υπερβολικές προσδοκίες του Μητσοτάκη

 

Η Ιταλία υπέγραψε αμυντική συμφωνία με την Λιβύη

Τουρκία - Ιταλία συμμαχία μεσω Αλ Σάρατζ. Η συμφωνία προβλέπει παροχή στήριξης, από μέρους της κυβέρνησης της Ρώμης, στον υγειονομικό τομέα και ιδίως στους στρατιωτικούς γιατρούς, την εκπαίδευση των ενόπλων δυνάμεων της κυβέρνησης του Αλ Σάρατζ και την εκκαθάριση ναρκοθετημένων περιοχών. 

 

Το βίντεο αυτό αναρτήθηκε την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020, και τιτλοφορείται «45 χιλιάδες ώρες πλεύσης σε 82 ημέρες». 82 ημέρες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και οι σκέψεις της Γερμανο-Ελληνικής κυβέρνησης είναι για μια συμβιβαστική λύση και η απομάκρυνση του βέτο από το τραπέζι της Συνόδου Κορυφής…

Είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που κάνει δήθεν τον ψόφιο κοριό η Άγκυρα εν όψει της Συνόδου. Είναι τόσο ευδιάκριτη η κουτοπονηριά της, που η προθυμία της Ένωσης να την καταπιεί, την καθιστά χειρότερη από την Τουρκία. Ψόφιος κοριός ο Ερντογάν, μαύρη ταραντούλα η Μέρκελ μια παρέα με τα Ελληνικά σκουλήκια. Τα ίδια ζωύφια όλοι...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...