Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

«Συμβόλαιο θανάτου»

Ενέδρα θανάτου για έναν 38χρονο άνδρα το βράδυ της Δευτέρας στην Ηλιούπολη. Ο Κωσταντίνος Ασημακόπουλος ή "Μαύρος" ή "Γύφτος"  δέχθηκε σφαίρες στο κεφάλι στην οδό Θερμοπυλών 38 στην Ηλιούπολη, από δύο άνδρες που τον πλησίασαν πεζοί.

Το θύμα μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για σεσημασμένο για υποθέσεις εκβιασμών ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων, σε μια μεγάλη δικογραφία της Ασφάλειας Αττικής τον Δεκέμβρη του 2015. Τότε είχαν κατηγορηθεί μεγάλα ονόματα της “νύχτας” αλλά και αστυνομικοί σε ευαίσθητες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μάλιστα ένας από τους τότε συγκατηγορουμένους του, ο Γιώργος Μοσχούρης  πρόσφατα δέχθηκε δολοφονική επίθεση σε χώρο στάθμευσης καταστήματος των Νοτίων Προαστίων και σώθηκε την τελευταία στιγμή με τραύματα στην κοιλιά.

Ηλιούπολη: 6 σφαίρες για τον Μαύρο ή Γύφτο


Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

 

Μακραίνει η λίστα των συμβολαίων θανάτου - «Επαγγελματίας» ο εκτελεστής του 38χρονου στην Ηλιούπολη

 

(Ανανεωμένο ρεπορτάζ)Ποιος είναι ο επόμενος; Από την Θύρα 13 στα μπραβιλίκια και τα ναρκωτικά ο δολοφονημένος σκληρός της νύχτας Κώστα Ασημακόπουλος. Στη διακίνηση της κόκας στην Μύκονο ψάχνουν τους εκτελεστές του. Οι "άκρες" του στην δίωξη εκβιαστών και οι συνεργάτες του αστυνομικοί.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...