Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Λαθροτσιγαράς - φιλάνθρωπος, όπως λέμε Κούλης -πρωθυπουργός;

Μία από τις μεγαλύτερες σπείρες λαθραίων τσιγάρων με δύο παράνομα εργοστάσια και τζίρο πολλών εκατομμυρίων εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου.

Πρόκειται για μια πραγματική βιομηχανία, που διέθετε 22 χώρους για την «επιχείρηση» μεταξύ των οποίων ένα πλήρως οργανωμένο τυπογραφείο για τις ετικέτες, αποθήκες, χώρους στάθμευσης φορτηγών, καθώς και δεκάδες φορτηγά, ημιφορτηγά, τρέιλερ και άλλον εξοπλισμό. Οι 22 χώροι της οργάνωσης, μαζί με τα δύο εργοστάσια και το τυπογραφείο εντοπίστηκαν σε Ασπρόπυργο, Πέραμα, 'Ανω Λιόσια, Κηφισιά, Μεταμόρφωση, Αχαρνές, Κορωπί, Μαρκόπουλο αλλά και στη Βοιωτία.

Η αστυνομία αναφέρει ότι το εργοστάσιο τσιγάρων είχε την δυνατότητα παραγωγής 1,1 δισ. τεμαχίων το έτος, ενώ το τυπογραφείο είχε δυνατότητα παραγωγής ετικετών για 19 δισ. τσιγάρα το έτος. Από τους υπόλοιπους χώρους, οι ήταν 11 στεγασμένες αποθήκες και πέντε υπαίθριοι βοηθητικοί, για στάθμευση φορτηγών, κλ.π.

Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης προχθές συνελήφθησαν συνολικά 39 άτομα, μεταξύ των οποίων ο αρχηγός, ένας 36χρονος ομογενής από τη Ρωσία.

Κύκλωμα μαμούθ με 1,1 δισ τσιγάρα το χρόνο

 

Ο «μεγιστάνας» των λαθραίων τσιγάρων: Οι φιλανθρωπίες, η βόμβα και η Μύκονος

 

Μαφία λαθροτσιγαράδων! Συνελήφθη ο αρχηγός - πασίγνωστος στην αθηναϊκή κοινωνία - και 61 μέλη που είχαν φτιάξει από 2016 εργοστάσιο παραγωγής και συσκευασίας τσιγάρων με τέλεια υποδομή.

 

Ρωσοπόντιος και επιχειρηματίας του "λευκού κολάρου" οι εγκέφαλοι! Με 60 ακίνητα, ξενοδοχείο και 100 εικονικές εταιρείες ξέπλενε τα αμύθητα κέρδη η μαφία των λαθραίων τσιγάρων που συνελήφθη.

 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΓΑΡΑΣ;! ΜΟΝΟ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...