Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Στην φόρα και ονόματα της άσπρης.

Πολλές οι «μυτιές» ..! Την «λευκή θεά», την κοκαΐνη την ποθούσαν πολλοί, με ιδιαίτερα ονόματα και επίθετα όπως η δεσποινίδα Ποθητού [όνομα και πράγμα], καθώς και άλλη μια εικοσάχρονη στη Ν. Σμύρνη που παρείγγελνε τη δόση της στον Αλβανό ντίλερ με την κωδική ονομασία «άσπρο». Ή ακόμη και η Ισσαβέλα Μητάκου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος της Εκάλης στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως έχει στη δικογραφία η συναλλαγή με το Νο39, αφού εκεί ως «χρήστης» αναφέρεται ο Χριστιάν Ιωαννίδης. Πίσω όμως απ’ το κοινότυπο όνομα κρύβεται η ιδιότητα του πολύ γνωστού ράπερ Light, που είναι κολλητός φίλος Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος την περασμένη εβδομάδα συγκέντρωσε ξανά όλα τα φώτα της δημοσιότητας με το supermax συμβόλαιο, ύψους 233,4 εκατ. δολαρίων που του προσέφεραν οι Μπακς.

Έκπληξη αποτελεί όμως στη λίστα των «πελατών» και το όνομα της Ισσαβέλας Μητάκου-Μητακάκη, της 39χρονης κατοίκου της Εκάλης που φέρεται στις 13-6-2020 να παραλαμβάνει έξω απ΄ το σπίτι της 2 γραμμάρια κοκαΐνης από τον ίδιο τον Αλβανό ντίλερ τον «Κάσι». Και μάλιστα στις 6.12 τα ξημερώματα.

Ισσαβέλα Μητάκου-Μητακάκη, η 39χρονη κάτοικος της Εκάλης ήταν καλή πελάτισσα … Εδώ με το καφετί μπουφάν και την μαύρη τσάντα ανά χείρας, αποθανατίζεται στο φακό με όλους τους συνυποψηφίους της. Σ’ άλλο στιγμυότυπο, παίρνει το λόγο ως ομιλήτρια θέλοντας να κερδίσει την ψήφο των συμπολιτών της. Από την Κυριακή που μάλλον κάπως καθυστερημένα έμαθε τα χαμπέρια για τα «χαΐρια» της έχει κατεβάσει τη σελίδα της στο facebook, στην προσπάθειά της να εξαφανίσει κάθε εικόνα ή πληροφορία γύρω απ’ το όνομά της ..!

Η συνέχεια εδώ

ΤΑ “ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ” ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑΣ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η ξανθιά πολιτευτής που ζήταγε τις ψήφους μας και ανυπομονούσε για τις μυτιές...

 

Ιδού η ανυπόμονη Α.Μ. που είχε πάρτι στην βίλλα της Εκάλης και ήθελε... τα "ποτά" για να κεράσει! Ο διάλογος της δημοτικής συμβούλου Κηφισιάς με τον ντίλερ της κόκας. "Μου είπες πριν είκοσι λεπτά ρε φίλε. Περιμένω μιάμιση ώρα!"

 

Τούρκος διπλωμάτης με ελληνικές διασύνδεσης και 100 kg ηρωίνης!

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ . ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ Η ΑΣΠΡΗ , ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΔΕΝΟΧΡΩΜΑ !!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΥΖΟΥΑΡΖΙΑ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ , ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...