Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Σε αυστηρό lockdown και η Κοζάνη...

Τα μέτρα ισχύουν από αύριο το πρωί και είναι τα ίδια με εκείνα που ανακοινώθηκαν για τη Δυτική Αττική.
Σε ισχύ τίθενται από αύριο το πρωί και για επτά ημέρες τα μέτρα του σκληρού lockdown στο νομό Κοζάνης. Πρόκειται για τα ίδια μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ στη Δυτική Αττική.

Επέκταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18:00 έως τις 05:00. Από την απαγόρευση εξαιρούνται οι εργαζόμενοι, οι οποίοι θα μπορούν να μετακινούνται από την οικία τους μόνο προς την εργασία τους και αντιστρόφως με αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους.

Το νέο μοντέλο σκληρού lockdown 7 ημερών, που αποφασίστηκε για τους δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Μάνδρας  πρόκειται να «μεταφερθεί» και στις υπόλοιπες «κόκκινες» περιοχές της χώρας τις επόμενες ημέρες, αν παραμείνει το ήδη υπάρχον βεβαρημένο επιδημιολογικό φορτίο.

Την ίδια στιγμή μάλιστα, κανένας δεν αποκλείει την πιθανότητα επιβολής των νέων μέτρων ακόμα και στο σύνολο της χώρας, οδηγώντας ουσιαστικά την Ελλάδα σε ένα τρίτο πολύ αυστηρό lockdown, στα πρότυπα του Μαρτίου.

 

Χαρδαλιάς: Έχουμε δημιουργήσει “δομές” για την απομόνωση θετικών στον κορωνοϊό»

 

Στη δέσμη 11 μέτρων για τις περιοχές αυτές, εμφανίζεται για πρώτη φορά ένα μέτρο το οποίο  δεν εξηγείται επαρκώς και επιδέχεται πολλαπλών αναγνώσεων και ερμηνειών

 

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Απομόνωση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, που δεν χρήζουν νοσηλείας σε νοσοκομείο, σε χώρους και δομές που έχουν ήδη εξασφαλιστεί για αυτόν τον σκοπό από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ειδικά σε περιπτώσεις που η κατ’ οίκον απομόνωση δεν κρίνεται εφικτή και εγκυμονεί κινδύνους για άλλα μέλη της οικογένειας.»

Έχουμε να κάνουμε με στρατόπεδα συγκέντρωσης ατόμων θετικών στον κορωνοϊό που απλώς έχουν είναι ασυμπτωματικοί; Τι ακριβώς εννοεί η γενική γραμματεία;

Πρώτον: Τι θα πει «Απομόνωση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων»;

Τι χαρακτήρα θα έχει αυτή η «απομόνωση»; Υποχρεωτικό; Και εάν ναι με τι δικαιοδοσία;

Ποιος θα κρίνει ποτέ χρειάζεται αυτή η «απομόνωση»; Λένε όταν θα δημιουργούνται προβλήματα και κίνδυνοι για την οικογένεια! Και ποιος θα το κρίνει αυτό; Η Αστυνομία και  ο ΕΟΔΥ; Και ποια οικογένεια θα το δεχθεί αυτό;

Δεύτερον: Ποιοι «χώροι και δομές» (sic) είναι αυτοί που έχει μάλιστα εξασφαλίσει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας; Πότε δημιουργήθηκαν και με ποια δικαιολογία;

Θα είναι ανοικτοί χώροι ή περίκλειστοι με απαγόρευση εξόδου, δηλαδή τύπου στρατόπεδου συγκέντρωσης;


 

Μπορείς να κάνεις μήνυση στη Pfizer, ή τη Moderna...

 

ΤΕΤΟΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΣΕ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ; ΣΑΛΟΣ! ΕΚΑΤΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ Η ΣΥΡΙΓΓΑ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΑ! ΤΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕΖΙΛΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Γ. Τράγκας: Η υπόθεση με την πανδημία και τα ακραία μέτρα μυρίζει έντονα! Οι περισσότεροι αναρωτιούνται πώς εξαφανίστηκαν οι άλλες ασθένειες

Με εργαλείο τον covid19 ο Μητσοτάκης αφάνισε την εθνική οικονομία μας και τρώει χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις, για να ανοίξει τον δρόμο στην εγκατάσταση γερμανικών εταιρειών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Μύστης κάνει Σεξ με την κοπέλα του την ώρα του τηλεμαθήματος. ΕΠΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ
https://www.youtube.com/watch?v=TrPc4QwB5RY

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
Ο ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ

Ανώνυμος είπε...

Καταστραφηκαμε λεει ο καλος φιλος. Δεν θα καταστραφουμε αγαπητε μου φιλε; Εδω δεν μπορεσαμε να αλλαξουμε τροπο σκεψης σε δικους μας ανθρωπους, να δουν τι κρυβεται πισω απο καθε πολιτικη σκοπιμοτητα, δεν θα καταστραφουμε; Εμεις οι ιδιοι ως ανησυχοι πολιτες αποτυχαμε, που δεν μπορεσαμε να τους βγαλουμε απο τη μαλακισμενη πολιτικη κριση που ειχαν για τα λατρεμενα τους κομματα.
Τους λες για τη σαπιλα των κυβερνησεων του ΠΑΣΟΚ σε βγαζουν Νεοδημοκρατη. Τους λες για τη σαπιλα των κυβερνησεων της Νεας Δημοκρατιας σε λενε πρασινοφρουρο. Τους λες για τα ξεφτυλικια της κυβερνησης του Συριζα σε λενε φασιστα. Εμενα να στα αρχιδια μου, ψωφο ολοι, τους το λεω καθε μερα, στο διαολο ολοι δεν με ενδιαφερει κανενας. Μονο τα νεα παιδια λυπαμαι, τιποτε αλλο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...