Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

«Ειδοποιάτε μας ρε παιδιά να κάνουμε το κουμάντο μας».

 

 

Επικεφαλής της έρευνας Pfizer: Το εμβόλιο Covid είναι γυναικεία στείρωση

 

Σάλο έχει προκαλέσει άρθρο Γάλλου λοιμωξιολόγου για τους κινδύνους μετάλλαξης του ανθρώπινου DNA από το εμβόλιο

Christian Perronne: Ήμουν πάντα υπέρ των εμβολίων, αυτή τη φορά όχι!

Υπάρχει πραγματικά ένας κίνδυνος να μετασχηματιστούν οριστικά τα γονίδια μας. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα , από την τροποποίηση των νουκλεϊκών οξέων των ωαρίων ή των σπερματοζωαρίων μας, να μεταδώσουμε αυτές τις γενετικές τροποποιήσεις στα παιδιά μας. Τα πρόσωπα που κάνουν την προώθηση αυτών των γονιδιακών θεραπειών λανθασμένα αποκαλούμενων ως« εμβόλια » είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους Γάλλους και γενικότερα τους πολίτες του κόσμου για ινδικά χοιρίδια. Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις τομάτες και το καλαμπόκι τα γενετικά τροποποιημένα , τα μεταλλαγμένα των OGM (οργανισμοί γενετικά τροποποιημένοι).

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ! ΤΑ ΤΙΝΑΖΕΙ ΟΛΑ στον αέρα η (Πρόεδρος Ελλήνων Γιατρών της Βρετανίας) Κ. Σονίδου: «ΟΧΙ δεν θα κάνω το εμβόλιο, διότι...»

 

ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΑ! ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ LOCKDOWN – ΤΟ ΣΤΑΔΙΑΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΛΕΕΙ Ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ – ΕΣΤΙΑ ΥΠΕΡΜΕΤΑΔΟΣΗΣ Η ΕΡΜΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΨΑΣ

Aπό... νέος Μωυσής... νέος Δελαπατρίδης ο Κούλης. Το γαλάζιο μαγαζί οδεύει ολοταχώς προς λουκέτο. Μπαράζ τρομοκρατίας έχουν εξαπολύσει από το πρωί «ειδικοί» από τα ΜΜΕ, ζητώντας επί της ουσίας να μείνει η χώρα σε κατάσταση lockdown επ’ αόριστον. Δίχως να λαμβάνουν υπόψιν τους την οικονομική καταστροφή που προκαλούν σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που δεν έχουν όπως αυτοί  εξασφαλισμένους μισθούς και παλεύουν καθημερινά για την επιβίωση παρεμβαίνουν δημοσίως προκειμένου να «σιγάσουν» τις φωνές που ακούγονται κατά των παρατεταμένων lockdown και που συνεχώς πυκνώνουν.

 

Επιμένουν στο αποτυχημένο lockdown – Χ.Γώγος: «Ούτε στις 15 Δεκεμβρίου εάν δεν βελτιωθεί η κατάσταση»!

 

Μια ιστορική ύφεση και το φιάσκο του τουρισμού

 

Μια... νέα κανονικότητα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους

 

 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΔ: «Οσο ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να αποφύγει τις απαντήσεις που οφείλει για τη βίλα στο Σούνιο, μέσω της σύγχυσης και των fake news, εμείς περιμένουμε συγκεκριμένες απαντήσεις .
Καλά,δουλευόμαστε; Ζητάνε τα ρέστα απ τον Τσιπραίο για μια ενοικίαση όταν το τσιτάχ από τα Lidl αγόρασε το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι,έχτισε μεσοτοιχία βίλα με Χριστοφοράκο και χρωστά τη μάνα του και τον πατέρα του για τον Κήρυκα Xανιων. Ίσως πηγε κατα μεριά Σούνιο γιατί δεν ήθελε να έχει μεσοτοιχία τον Χριστοφοράκο της Siemens. Ο Μητσοτάκης είναι φυσικό να έχει 32 Σπίτια. Ο Τσίπρας όχι.

Ανώνυμος είπε...

Το μεταλλαγμένο Ανθρωποειδές ο Κούλης θέλει να διαιωνίσει το είδος του.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΣΚ@ΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...