Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ο Σαμαράς ψήφησε την … μισή προδοσία.



Μετά την ..κοτσάνα «Αποδεχτήκαμε να μετάσχουμε σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, παρότι είμαστε μπροστά στις δημοσκοπήσεις» ο Α. Σαμαράς έβαλε τους βουλευτές του να ψηφήσουν τον ..μισό εφαρμοστικό νόμο. Ξέχασε όμως να μας πει ότι η διάταξη που αφορά στην παραχώρηση χρήσης αιγιαλού κατά την αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας δηλαδή το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας είναι στα (άρθρα 1 έως 9 τα οποία ψήφησε. Είδατε τι γλυκά-γλυκά παίζουν με τα νούμερα των άρθρων για να μην καταλαβαίνει ο μαλάκας ψηφοφόρος τους τι πράττουν; Αναλυτικά οι βουλευτές της Ν.Δ. είπαν “ναι” στα άρθρα 1, 3, 5, 6, 7, 8, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 32, 37, 38, 42 ,45, 48 και 49. Μόνο ο Π. Καμμένος διαφοροποιήθηκε που καταψήφισε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη φίμωσή του όπως είπε από το προεδρείο της Βουλής. Στο κατάπτυστο κείμενο του εφαρμοστικού νόμου υπάρχουν μεθοδεύσεις για τον διορισμό ανθρώπων της τρόικας. 3 από τα 7 μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων, το οποίο αποκλειστικά εισηγείται την αξιοποίηση κάθε περιουσιακού στοιχείου, τοποθετούνται κατόπιν υποδείξεως των Παρατηρητών, είναι δηλαδή υπάλληλοι της Τρόικα. Θα πουλάμε δηλαδή εκεί ακριβώς που μας λέει η τρόικα σε όποια τιμή μας προτείνει η τρόικα.
Τους δίνουμε το δικαίωμα να τα κάνουν ή να μας ΑΠΕΙΛΟΥΝ ότι θα τα κάνουν, αν δεν συμμορφωνόμαστε στο εξής και για όσα χρόνια αυτοί θέλουν, με τα άνομα ξένα συμφέροντα.
Φανταστείτε τι θα γίνει με εθνικά μας θέματα, τι εκβιασμούς θα δεχόμαστε!

Όπως είπαμε και πιο πάνω: Καμία απόφαση δεν επιτρέπεται χωρίς τη γνωμοδότηση του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων όπου συμμετέχουν οι υπάλληλοι της Τρόικα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...