Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Μόνο …επιπόλαια δεν πράττει ο προδότης και οι….. συνεργαζόμενοι. Προλάβατε να αποσύρεται τα λεφτά σας;


Το είπε χθες …έμμεσα η Μπακογιάννη αλλά επειδή υπάρχουν και για την δική της γούνα ….ράμματα, δεν είχε το κουράγιο να το πει ..ευθέως. «Ο πρωθυπουργός κοιτά το προσωπικό του συμφέρον και όχι το συμφέρον της χώρας». Αυτή βεβαίως η επιβεβαίωση ήταν περιττή, αλλά ..κάτι είναι. Ας δούμε τώρα κάποια πράγματα και να τα συνδυάσουμε. Ο οίκος Fitch καθώς και άλλοι είπαν πως το Haircut μάλλον δεν θα θεωρηθεί πιστωτικό γεγονός, άρα δεν ενεργοποιείται η πληρωμή των CDS. Τώρα η διεξαγωγή δημοψηφίσματος μπορεί να τινάξει στον αέρα ολόκληρη τη διαδικασία του PSI. Κανένας χρηματοπιστωτικός οργανισμός δεν θα προχωρήσει σε ανταλλαγή ομολόγων εάν υπάρχει το ενδεχόμενο να αποφασιστεί μέσω δημοψηφίσματος η μη εφαρμογή της συμφωνίας.
Τα ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) θα αποκτήσουν πλέον γιγάντιες διαστάσεις .Οι αγορές θα μας ξεσκίσουν. Η ύφεση θα παραταθεί, η κρατική μηχανή θα βαλτώσει..
Η χρεοκοπία θα έρθει πιο κοντά. Και κερδισμένοι ποιοί βγαίνουν; Όσοι έχουν CDS. Ποιοί είναι αυτοί; Για σκεφτείτε λιγάκι ή δείτε εδώ.

1ον με το ΟΧΙ ενεργοποιείται η κατάσχεση-αρπαγή όλης της εθνικής περιουσίας μέσω μνημονίου και ικανοποιούνται όλοι οι τοκογλύφοι,

2ον μας ξαναγυρίζουν στην δραχμή αλλά χωρίς εθνική περιουσία για αντίκρισμα .

3ον θησαυρίζουν στην κυριολεξία οι έχοντες «παίξει» με τα cds πολιτικοί, και είναι οι ποιο πολλοί.

Έτσι μένουν όλοι ικανοποιημένοι, εκτός από τους απλούς πολίτες που μένουν με την π….. στο… χέρι-χέρι.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Νο1: Ο Ανδρίκος Παπανδρέου, η ΜΚΟ και η Siemens

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Νο2: Ο Ανδρίκος Παπανδρέου δηλώνει ως έδρα το Πανεπιστήμιο Αθηνών!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Νο3:Τι σχέση έχει η ΜΚΟ του Αντρίκου Παπανδρέου με την Mosanto;

Είναι χαρακτηριστικό πως με το άνοιγμα του Χρηματιστηρίου καταγράφηκε πτώση του Γενικού Δείκτη Τιμών σε ποσοστό 6,83%, με οδηγό τις τράπεζες, οι οποίες στην κυριολεξία έχουν ...ισοπεδωθεί! Γίνεται κανονικό ..πάρτι κερδοσκόπων.

Συγκεκριμένα, πτώση 24% στο άνοιγμα του Χ.Α. κατέγραψε η μετοχή του Τ.Τ., 19% η Τράπεζα Πειραιώς, 13% η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, 21% η Eurobank και 18% η Alpha Bank

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...