Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Σκάι όλα τα Oλυμπιακά ρεκόρ στην… κολοτούμπα.

Τώρα που τον κάλεσε και ο ..Παπαχελάς στους φακέλους ποιος τον πιάνει.




Όταν η γλώσσα ….τρέχει. Δείτε στο βιντεο τον χοντρό που εχει μάθει να γλύφει εκεί που δήθεν …χέζει, να λέει «Έχω περάσει και εγώ κάποια από αυτά τα σχολεία» τύπου Μπιλντεμπερκ και λοιπών ευαγών λεσχών.

Την ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΚ το έκαναν… πράμα που αν συμμετέχεις είναι ..θετικό, και εάν είναι η συμμετέχει σε αυτά τα ευαγή …πράματα λέσχες και τα κλειστά "κλαμπ" ο Παπαδήμος, ο Καρατζαφέρης φώναξε… ΖΗΤΩ διότι αυτό σημαίνει ότι δεν θα αφήσουν τον άνθρωπο τους …ακάλυπτο ξεχνώντας τι είπε προ ημερών στην βουλή περί Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος, Τριμερή, Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και άλλα...ευαγή ιδρύματα! καταγελώντας τους.
Κατά τα άλλα έσπευσε να… απειλήσει έμμεσα τον ΣΑΜΑΡΑ λέγοντας στο αν υπάρχει ενδεχόμενο να αποσύρει ο Αντώνης Σαμαράς τη στήριξή του στην κυβέρνηση, ότι «είναι πολύ έξυπνος για να το κάνει αυτό».
Σε ότι αφορά για τον «χρονικό ορίζοντα της κυβέρνησης», είπε ότι "ο Παπαδήμος ήρθε να λύσει κάποια θέματα, αν δεν τα λύσει δεν μπορεί να φύγει". Δηλαδή ξεχάστε τις εκλογές εάν δεν ολοκληρωθεί το ξεπούλημα. Εξάλλου έχει και προσωπικό… ενδιαφέρον, αφού έχει τοποθετήσει την φιλενάδα του την ΖΩΗΡΟΥ στην επιτροπή διαχείρισης της εθνικής περιουσίας, και τον ενημερώνει …για τα φτηνά φιλέτα.
Σχολιάζοντας το αν θα υπογράψει ο Αντώνης Σαμαράς τις δεσμεύσεις που ζητούν οι Βρυξέλλες, είπε ότι η πίεση των γεγονότων σε κάνει να αναθεωρείς τις καταστάσεις. Το μεταβάλλειν ( κολοτούμπειν ) γνώμην εστί φιλοσοφείν", είπε χαρακτηριστικά.
Για την υπόθεση ζήτησε να βρεθεί συμβιβασμός και τον κοστολόγησε σαν τον..σαράφη στα 150 εκατ. Ευρώ, λέγοντας ότι έχει ζητήσει από τον υπουργό Υποδομών Μάκη Βορίδη να συζητήσει με τον Ευάγγελο Βενιζέλο το «πως μπορούμε να πάρουμε πίσω αυτά τα λεφτά»

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το νέο ρεκόρ κολοτούμπας


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

φαινεται τελικα οτι δεν επινε νερο απο τη βρυση του ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, μαλλον απο νερολακο λασπωμενο. διαφορετικα στο σημειο που τον εβαλε να απολογηθει για τους εβραιους αντι να του πει οτι κακο εκαναν στο εθνος μας, για το Κ.Ι.Σ που δρα ως κρατος εν κρατει στη χωρα μας, προσκυνησε στους αφεντες του κυριολεκτικα,συρθηκε γονυπετης οπως η Κατερινα Χελμη σε ταινια στα ποδια του Φουντα. ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..γιωργακη ἠ μηπως απο δω και περα να σε φωναζουμε τζεφρυ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...