Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Tους πάσης φύσεως Mπόμπολες τους εξέθρεψαν οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου ρε ξεφτίλα Χατζηγακη;


Την Ελλάδα ποιος την υπερχρέωσε; ποιος την ξέσκισε με τα υπερκοστολογημένα έργα; Ποιος της ρούφηξε το αίμα με τα υπερτιμολογημένα εξοπλιστικά προγράμματα; Ποιος θησαύρισε φτιάχνοντας προκλητικά και τις βιλαρες του ; ποιος διόρισε όλο το κολόσογο του επειδή ενδιαφερόταν για το… κοινό καλό; Ποιος ήταν στα pay roll των πάσης φύσεως τρωκτικών της χώρας; ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ του διαδικτύου ; Άντε γαμίσου ρε αργόσχολε ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ Σχεδόν όλοι οι πολιτικοί τα έχετε αρπάξει με τον ένα η τον άλλο τρόπο, και θέλετε να βγείτε και ..λάδι.

Οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου ρε ξευτίλα έβαλαν την παραμονή των εκλογών με προκήρυξη που διήρκησε μόνο ένα Σαββατοκύριακο προχώρησαν σε προσλήψεις 269 ατόμων απίθανων ειδικοτήτων και παντελώς άσχετους επαγγελματικά με το αντικείμενο όντας μακιγιέζ, γυμναστές και ιδιοκτήτες bar Παιδιά, ανιψιές και άλλοι συγγενείς του Χατζηγάκη, Σουφλιά, Μαρκογιαννακη, Στυλιανίδη και ένα σωρό άλλων στην ΑΓΡΟΓΗ; Να σου θυμίσουμε μερικά ονόματα;

Βεργίνη Σοφία, κόρη του βουλευτή της ΝΔ
• Τσιαρτσώνη Θεανώ, κόρη του πρώην υπουργού Μακεδονίας-Θράκης
• Σκιαδάς Χρήστος, γιός του γ.γ. Του Υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης
• Χαλκίδη Βασιλική, κόρη του βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ
• Πικιάρης Ιωάννης, ανιψιός του κ. Μαγγίνα
• Σουφλιά Βαϊτσα και Σουφλιάς Κων/νος, ανίψια του πρώην Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ
• Τρίκας Γεώργιος, “οδηγός του κ.Χατζηγάκη, γυμναστής και εισαγωγέας καφέ, έγινε αμέσως διευθυντής μόλις προσελήφθη”
• Παταβούκα Αργυρώ, κουμπάρα του κ.Χατζηγάκη
• Αδάμος Φώτης, ιδιοκτήτης του μπαρ “Μπακαρά” στα Τρίκαλα, κομματάρχης του κυρίου Χατζηγάκη. “Σημειωτέον,πληρώνεται γιατί έχει σταλεί στην Κρήτη από την “ΑΓΡΟΓΗ”, ενώ το μπαρ είναι ανοιχτό και τον έχουν δει στο μπαρ, είναι εκεί κάθε βράδυ”, είπε ο κ. Παγκαλος
• Σταμέλος Κων/νος, στέλεχος του κ.Μπασιάκου
• Κόπανου Χριστίνα, κόρη της ιδιαιτέρας γραμματέως του κ.Χατζηγάκη
• Φριγαδάκης Χρήστος, βαφτιστήρι του κ.Μαρκογιαννάκη
• Χαλβατζή Θεοπούλα, αδελφή του διευθυντή του γραφείο του κ.Στυλιανίδη
• Σπαθή Χριστίνα, κόρη του κ.Σπαθή δασολόγου, εμπειρογνώμονα, κομματικού στελέχους σήμερα στη Ρηγίλλης.

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 είπε, πρόκειται για συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, με τους οποίους συμπορεύεται, κι όχι βουλευτές ή στελέχη του κόμματος.
Επιτέθηκε επίσης στους «κουκουλοφόρους του διαδικτύου» που υπονομεύουν τη νέα κυβέρνηση και οι οποίοι – όπως άφησε να εννοηθεί έχουν σχέση με το περιβάλλον του κ. Σαμαρά.

Αν κάνετε μια βόλτα στο Διαδίκτυο θα δείτε ότι ήδη από χθες άρχισαν τα όργανα. Θα δείτε με τι τρόπους γίνεται η υπονόμευση της σημερινής κυβέρνησης.

- Κοιτάξετε τους κουκουλοφόρους του Διαδικτύου να δείτε πώς διαβρώνουν τον κόσμο, τι λένε για μένα σήμερα. Ακόμα ξέθαψαν ένα χορό που χορέψαμε όταν γιόρταζε όλη η Ελλάδα με την Εγνατία, με τον κ. Σουφλιά και εμένα… βγήκαν χθες να δείξουν ότι εμείς είμαστε με τα συμφέροντα. Ποιοι; Εμείς που δώσαμε την ζωή μας 40 χρόνια σε αυτό τον τόπο.

1 σχόλιο:

kimon είπε...

kimon

Μια πρόταση για τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό οικονομικών :
Το τέλος ακινήτων το επαχθέστερο τέλος της μεταπολεμικής Ελλάδας,συναντά τη λυσσαλέα αντίδραση των πολιτών, ήδη από επίσημα στοιχεία της ΔΕΗ μόνο το 46% των εκδοθέντων λογαριασμών πληρώθηκε,προτείνω λοιπόν στο νέο πρωθυπουργό σαν ένδειξη καλής θέλησης να το αποσύρει (ιδέα του Βενιζέλου) και στη θέση του ας βάλουν κάτι εκτός του τέλους των ακινήτων, μια κι αυτό (το σπίτι) για τον νεοέλληνα θεωρείται νταμπού,χώρια που στη ζούλα εξαίρεσαν βιομήχανους -βιοτέχνες-ξενοδόχους,η περαιτέρω εμμονή στο τέλος δείχνει εμμονή στον σαδισμό και τον εκβιασμό του Βενιζέλου απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, ή πληρώνετε ή σας κόβουμε το ρεύμα.
Και φυσικά τελικά θα αποδειχτεί η ξεροκεφαλιά (Βενιζέλου) γιατί αφ’ ενός το τέλος δεν θα πληρωθεί και αφ’ ετέρου η ΔΕΗ δεν θα μπορέσει να κόψει το ρεύμα στα εκατομμύρια απλήρωτους λογαρισμούς,γιατί θα ζημιώσει η ίδια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...