Επίθεση εναντίον του «Π» και προσωπικά του αρχισυντάκτη της εφημερίδας, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος. Ο αρχισυντάκτης του «Π», Γιάννης Βασιλακόπουλος, επικοινώνησε με τον κύριο Καμμένο θέλοντας στο πλαίσιο του ρεπορτάζ να σχηματίσει πλήρη εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματος της Χαροκόπου.
Αντ’ αυτού όμως, δέχθηκε επίθεση με χαρακτηρισμούς. Η απάντηση του Πάνου Καμμένου, σε ένα τηλεφώνημα που έγινε αργά το βράδυ του Σαββάτου, ήταν η εξής: «Άντε γαμίσου αλήτη, δεν γαμιέσαι που έχεις το θράσος και με παίρνεις και τηλέφωνο!».
Ο Καμμένος, κλιμάκωσε την προσωπική επίθεση, κατηγορώντας τον δημοσιογράφο – ο οποίος του μιλούσε ψύχραιμα και με τον ευγενέστερο δυνατό τρόπο- ότι… «εκτελεί έμμισθα συμβόλαια για λογαριασμό του κ.Μουρουτη και των «υπογείων» της Συγγρού»!.



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου