Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Κυρία Τζαβέλα θα καεί στις εκλογές το ..γερασμένο… διαπλεκόμενο …αιδοίο σου, και όχι η Ελλάδα.





Δείτε τι λέει η πολιτική σκρόφα για να βγητε απο τα ρουχα σας η πρώην ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ και νυν της ΝΔ . Προτιμά να καεί η Ελλάδα για να σωθεί η Ε.Ε.

Απ'ότι φαίνεται, ενδιαφέρεται για τα συμφέροντα της Ευρώπης και όχι της Ελλάδας καθώς όταν υποδέχθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον πρωθυπουργό της Πολωνίας του είπε: «Ως Ελληνίδα, σας ευχαριστώ πολύ για την καλή δουλειά που έχετε κάνει για την Ελλάδα. Και ως Ελληνίδα δηλώνω εδώ ότι ό,τι κριτική κάνετε για τη χώρα μου, την αποδέχομαι!».

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας: «Αν είναι να είμαστε τα πειραματόζωα για να δούμε πώς τελικά θα γίνει αυτή η οικονομική διακυβέρνηση, το δεχόμαστε αυτό! […] Είμαστε ένας πολύ ανασφαλής λαός. […] Τουλάχιστον, η Ελλάδα, αν καεί, να καεί για να υπάρξει μια συνοχή και μια πραγματικά Ενωμένη Ευρώπη».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ψοφανε τα πτωματα λεω εγω καλητερα...?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΠΡΩΕΔΡΑΣ ΕΙΠΕ Η ΝΙΚΗ Η ΤΖΑΒΕΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ....ΕΝΑ ΑΙΔΟΙΟΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΨΩΜΑΛΙΑΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ?????????ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...