Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Ούτε την ..μάνα του δεν μπορεί να βγάλει πλέον στους δρόμους ,όχι τον λαό.



Ο κ. Μανώλης Γλέζος και η «Κίνηση Ενεργοί Πολίτες» της οποίας ηγείτο ζητούν από τον Αλ. Τσίπρα «να σταματήσει τον ατέρμονα διάλογο με τους δανειστές, να συναντήσει τον ελληνικό λαό στις πλατείες και να τον ενημερώσει».
Σύμφωνα με το κείμενο που έχει αναρτηθεί στο ιστολόγιο της Κίνησης Ενεργοί Πολίτες, "μαζί με τον λαό η λύση υπάρχει και θα είναι επώδυνη για τους δανειστές".
Αναλυτικά ολόκληρο το κείμενο:
"Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, την ώρα που ο Ελληνικός λαός μαθαίνει αποσπασματικά και μένει έκπληκτος από την στάση των δανειστών.
Τώρα, που οι απειλές είναι πιο ευδιάκριτες από ποτέ.
Αυτές τις στιγμές που η αντιπολίτευση ζητάει να υπογράψει η κυβέρνηση περαιτέρω μειώσεις των μισθών, συντάξεων και εργασιακών δικαιωμάτων, που συντάσσεται με τις απαιτήσεις των δανειστών για ακόμα περισσότερες αυξήσεις φόρων και για την παραχώρηση της Δημόσιας περιουσίας.
Ο πρωθυπουργός να σταματήσει τον ατέρμονα "διάλογο" με τους δανειστές και να συναντήσει τον Ελληνικό λαό στις πλατείες.
Να τον ενημερώσει, να κάνει ουσιαστικό διάλογο μαζί του.
Και μαζί με τον λαό η λύση υπάρχει.
Και θα είναι επώδυνη για τους δανειστές και για όσους έχουν επιλέξει να σταθούν στο πλευρό των δανειστών.".

ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ: Αυτές είναι οι προτάσεις που κάναμε στους Έλληνες!


Το γερόντιο δεν κατάλαβε ακόμη πως από την στιγμή που δεν έστειλαν στον Κορυδαλλό με συνοπτικές διαδικασίες τους κλεφταράδες ,και συνεχίζουν το ίδιο Σαμαρικό μνημονιακό παραμύθι, έχασαν το τρένο της ..αγάπης; Δεν κατάλαβαν ότι η αγορά, οι πολίτες, και η χώρα,  είναι στα όρια της με την άκρατη κινδυνολογία - Βαρουφολογία ; Nομίζουν με το να είναι όλη την μέρα στα παράθυρα των διαπλεκόμενων Μ.Μ.Ε  και να καυγαδίζουν, πείθουν κανένα; Με το να συναγελάζονται με τους αισχρούς τοκογλύφους στην βάσει του Αγγλικού δικαίου, είναι διαφορετικό από την προδοσία των  Σαμαρά – Βενιζέλου ; Με το να διαγράψουν το πολυδιαφημισμένο πρόγραμμα Θεσσαλονίκης μέσα σε δυο μήνες γιατί δεν γνώριζαν, τους δίνει συγχωροχάρτι;  
Οι πολίτες μετά την σοσιαληστρική ΠΑΣΟΚΟπαπανδρεική ξεφτίλα- εξαπάτηση που διέσυρε τον σοσιαλισμό, δεν έχει εμπιστοσύνη και ανοχή σε οτιδήποτε αριστερό, παρά μόνο ….ολίγων ημερών .
Κύριοι αποτύχατε , και έρχεται σύντομα η ώρα των… άκρων .  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...