Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Αφού το ΠΑΣΟΚ του ΑΚΗ κυβερνά ,δεν θα έβγαινε ΕΞΩ;



Ο γίγαντας ο Αντώνης Κοτσακάς, πρώην στενός συνεργάτης του Ακη Τσοχατζόπουλου και σήμερα κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, έχει πολύ θετικό κάρμα και καλή αύρα για την Βίκυ Σταμάτη.  Έτσι από σήμερα η Βίκυ είναι ξανά ελεύθερη, ξανά κοντά μας. Οσονούπω και ο Ακης θα δει την πόρτα της εξόδου.  Ο αγώνας δικαιώνεται.
Ελεύθερη είναι μετά από τρία χρόνια κράτησης η Βίκυ
Σταμάτη σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, βασικού κατηγορουμένου σε υποθέσεις για εξοπλιστικά.
Η πόρτα των φυλακών άνοιξε για τη Βίκυ με απόφαση του πενταμελούς εφετείου κακουργημάτων ενώπιον του οποίου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση των εξοπλιστικών με βασικό κατηγορούμενο τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο.
Το δικαστήριο έκανε δεκτή τη σχετική πρόταση της εισαγγελέως της έδρας και αποσύρθηκε  προκειμένου να καταλήξει στους όρους που θα επιβληθούν στην Βίκυ Σταμάτη.
 Η πρόταση της εισαγγελέως για εγγυοδοσία 70000 ευρώ προκάλεσε αντιδράσεις τόσο από τους συνηγόρους της όσο και από την ίδια που αποχώρησε κλαίγοντας. Όπως είπε ο συνήγορος της Φραγκισκος Ραγκουσης: ”βάλτε της όποιον όρο θέλετε εκτός από αυτόν. Αυτή τη στιγμή πένονται. Δεν έχουν να συντηρήσουν ούτε ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχει δυνατότητα να μαζέψουν ούτε τρία χιλιάρικα. Συντηρούνται στη φυλακή από 10-20 ευρώ που θα δώσουν φίλοι και συγγενείς. Είναι σαν να τη σταυρώνεται. Περιμένει πως και πως να πάει στο παιδί της. Βάλτε της ακόμα και κατ’ οίκον περιορισμό”.
Τελικά αποφασίσθηκε το ποσό της εγγύησης για την …άπορη  να πέσει στις 50.000 ευρώ τα οποία όμως δήλωσε ότι δεν έχει. Ας την βάλουν να υπογράψει γραμμάτια να πάει στο διάολο.  Η εισαγγελέας επέβαλλε εκτός της εγγυοδοσίας, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση 3 φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και αφαίρεση διαβατηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Βίκυ Σταμάτη είχε καταθέσει μέχρι σήμερα έξι συνολικά αιτήματα αποφυλάκισης, ωστόσο, κανένα δεν είχε γίνει δεκτό.

Με το νέο νόμο για τα προαπαιτούμενα, που κατατέθηκε χθες βράδυ στη Βουλή, επανέρχεται η ποινική δίωξη κατά των οφειλετών του ΟΑΕΕ. Δηλαδή με το νόμο Παρασκευόπουλου, η κυβέρνηση Τσίπρα απελευθέρωσε κλέφτες, ληστές, εμπόρους ναρκωτικών, καταχραστές του Δημοσίου, απατεώνες, όπως οι Γεωργιανοί δολοφόνοι του εστιάτορα, και στέλνει στην φυλακή τους οφειλέτες του ΟΑΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...