Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Θα μπαουλώσουν τον Μπαλαούρα;




« Οι οργανώσεις αυτές όπως η 17Ν είχαν ένα λαθεμένο αλλά ένα ιδεώδες που ήταν υπέρ του ανθρώπου…».
«Γενικά σας λέω, είχαν ας πούμε αντίληψη μιας κοινωνίας εντελώς διαφορετικής, μιας καλής κοινωνίας εν πάσει περιπτώσει και οι κακοί έπρεπε να τιμωρηθούν» είπε ο κ. Μπαλαούρας για την 17 Νοέμβρη.
«Όχι, ο φασισμός είναι σε μαζικό επίπεδο δεν είναι ο κακός τραπεζίτης»
Αναφερόμενος στα μέλη της 17 Νοέμβρη: «Όμως είχανε μια διαφορετική αντίληψη. Αυτοί μιλάγανε, αυτές οι οργανώσεις μιλούσανε για κάποια συγκεκριμένα άτομα για να δημιουργήσουν μια αναταραχή, να ξεσηκωθεί ο λαός να πάρουν την εξουσία…».
«Υπάρχει καλή και κακή τρομοκρατία;» ρώτησε ο δημοσιογράφος.
«Όχι» απάντησε ο Μάκης Μπαλαούρας και πρόσθεσε: «Αλλά πρέπει να κάνουμε ορισμένες διαφορές. Εξυπηρετεί η διάκριση γιατί η φασιστική ιδεολογία έχει μια εξολοθρευτική μαζική αντίληψη των πραγμάτων…».
«Ενώ ο Ξηρός είχε μια πιο εξατομικευμένη αντίληψη;» ήταν το επόμενο ερώτημα.
«Όχι μόνο εβραίους, ομοφυλόφιλους, κομμουνιστές και αυτό έχει μια τεράστια διαφορά κατά την γνώμη μου» τόνισε ο κ. Μπαλαούρας και συμπλήρωσε: «Δεν υποστηρίζω καμία απ” αυτές αλλά διακρίνω».


Αποκαλύφθηκε μεγάλη γιάφκα στα υπόγεια του Εθνικού θεάτρου.

 Σάλο έχει προκαλέσει στη χώρα μας η απαίτηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αφεθούν ελεύθερα όλα τα μέλη της επαναστατικής οργάνωσης 17Ν και να επιστρέψουν στην ...ενεργό δράση .

 Τεράστιες ποσότητες φραπέ, τόσο σε μορφή στιγμιαίου καφέ σε σκόνη όσο και σε σέικερ έτοιμα για χτύπημα βρέθηκαν θαμμένες κάτω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τουμπα ...




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ποιος θα τον μπαουλωσει; ο προεδρος της βουλης; λες κατι ανεκδοτα ωρες ωρες χοχοχο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...