Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Εμείς περιμέναμε να είναι κάτι χιλιάδες.



ΟΙ ΕΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ...ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΆΜΕΡΑ.
Προ εκπλήξεως βρέθηκαν οι 8 εκπρόσωποι της Fraport που έφθασαν την Τρίτη στις 11 το πρωί στο αεροδρόμιο Χανίων, για να επιθεωρήσουν και να πραγματοποιήσουν καταγραφή στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου. Πολίτες φώναζαν συνθήματα ενώ εκπρόσωποι φορέων επέδωσαν ψηφίσματα στους έκπληκτους εκπροσώπους της εταιρείας που προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει.
Ο αριθμός των διαμαρτυρόμενων που συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο Χανίων ξεπέρασαν τους εκατό με αρκετούς να φωνάζουν συνθήματα και άλλους να λένε απλά “raus”, εκφράζοντας έτσι ότι δεν είναι καλοδεχούμενοι.
Το παρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης, ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, ο Δήμαρχος Αποκόρωνα Χαράλαμπος Κουκιανάκης και ο Δήμαρχος Σφακίων Γιάννης Ζερβός. Τον Δήμο Καντάνου Σελίνου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Βακάκης. Εκεί και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργάνων, εκπρόσωποι των εργαζόμενων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εργαζόμενοι από το αεροδρόμιο, και εκπρόσωποι κομμάτων από το ΚΚΕ, τη Λαϊκή Ενότητα και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Στα Χανιά βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ κ. Βασίλης Αλεβιζόπουλος ο οποίος με αποκλειστικές δηλώσεις του στον Α.τ.Κ. τόνισε ότι αν η Fraport δε δώσει το αντίτιμο του 1,2 δις ευρώ έως 19 Απριλίου τότε ακυρώνεται η Συμφωνία. Γι’ αυτό το λόγο, όπως μας είπε, έχει σημασία να ενταθούν οι αντιδράσεις.

Ολόκληρο το ρεπορτάζ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...