Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Eφαγαν το ξύλο της αρκούδας οι Γερμαναράδες.





Σε ρινγκ μετατράπηκε χθες το βράδυ η πλατεία στο Μοναστηράκι, όταν πιάστηκαν στα χέρια Γερμανοί ακροδεξιοί με Έλληνες αντιεξουσιαστές. Η "Σφαγή" φαίνεται πώς έγινε στο Μοναστηράκι το βράδυ της Πέμπτης όταν δύο παρέες που δειπνούσαν σε εστιατόριο μια Ελλήνων και μία Γερμανών άφησαν τα πιρούνια και τα κουτάλια και άρχισαν τις μπουνιές, τις κλωτσιές και τις καρεκλιές.
Οι Έλληνες προκλήθηκαν από τους Γερμανούς για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και τη... βοήθεια που προσφέρει το Βερολίνο μέσω των μνημονίων και τότε τα αίματα άναψαν και μίλησαν οι... γροθιές.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η ομάδα των Γερμανών ακροδεξιών, που βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να συμμετάσχει στην αυριανή εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τα Ιμια, έκανε βόλτα στο Μοναστηράκι χθες το βράδυ, όταν τους εντόπισαν αντιεξουσιαστές και άρχισε το ξύλο. Οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, εισέβαλαν στον χώρο και άρχισαν να ρωτούν τους Γερμανούς αν είναι φασίστες και τι κάνουν στην Αθήνα. 
Τα «αίματα» άναψαν και οι αντιεξουσιαστές άρχισαν να χτυπούν τους Γερμανούς, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν 12 άτομα 5 εκ των οποίων κατέληξαν στο νοσοκομείο. 
Με κείμενο που ανήρτησαν στο indymedia, οι αντιεξουσιαστές υποστηρίζουν πως τα θύματά τους είναι «καλεσμένοι της Χρυσής Αυγής» και αναφέρουν πως «Οι γερμανοί φασίστες κυκλοφορούσαν στο Μοναστηράκι και εντοπίστηκαν από τους συντρόφους αντιφασίστες όπου ακολούθησε συμπλοκή και τους τσάκισαν. Επιβεβαιωμένα 1-2 φασίστες είναι χτυπημένοι χωρίς να γνωρίζουμε αν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι σύντροφοι αποχώρησαν συντεταγμένα μετά το τέλος της συμπλοκής ενώ εκείνη την ώρα έφταναν οι μπάτσοι». 
Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν 5 άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό για τις πρώτες βοήθειες. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ήρθαν να τιμήσουν τα Ίμια και οι επιδοτούμενοι του Soros τους επιτέθηκαν με σπασμένα μπουκάλια. 500 άτομα ενάντια σε 12. Εγώ αυτό κατάλαβα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...