Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Όλα αυτά δεν φτάνουν ούτε ...τις μίζες του ΠΑΣΟΚ.



Αναρτήθηκε από την ΑΑΔΕ η ΔΗΘΕΝ νέα λίστα που είναι όμως παλιά με 6.225 μεγαλοοφειλέτες του πρώην Ελληνικού Δημοσίου που χρωστούν πάνω από 150.000 ευρώ. Τα χρέη τους συνολικά ανέρχονται σε 19,7 δισεκατομμύρια ευρώ.
Η λίστα είναι επικαιροποιημένη με βάση τα στοιχεία έως και τις 9 Αυγούστου 2017. Σε αυτήν δεν συμπεριλαμβάνονται οφειλές που έχουν υπαχθεί στη ρύθμιση τμηματικής καταβολής. Σε ρυθμίσεις οφειλών δηλαδή ή σε 100 δόσεις.
Η άντληση των στοιχείων, πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα στοιχεία των βάσεων δεδομένων των Πληροφοριακών Συστημάτων TAXIS/ICIS όπως αυτά ενημερώνονται και συντηρούνται από τις Δ.Ο.Υ./ Τελωνεία σύμφωνα με τα οριζόμενα στη σχετική ΠΟΛ 1185/2011.
Διαβάστε ολόκληρη τη λίστα 
Εκκρεμεί και λίστα με νομικά πρόσωπα. Για τα πολιτικά παραγράφηκε.

 

Αθώος ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης για τους χειρισμούς του με την λίστα Λαγκάρντ


Τσίπρας: Βγαίνουμε από τα μνημόνια, μπήκαμε σε τροχιά ανάπτυξης,



Η Ελλάδα θα παραμείνει σε εποπτεία και υπό την ισχύ του Αγγλικού Δικαίου μέχρι να αποπληρώσει το 75% του χρέους της. Ακόμη και αν δεν υπάρξουν νέα μνημόνια τα παλαιά θα ισχύουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΕΚΡΩΝ . ΚΙΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΒΓΩΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΚΑΤΟΣΥΝΑΦΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...