Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Ο…σκοταδόψυχος.



Επικριτικός ήταν ο σκοταδόψυχος βολευτής του ΤΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης κατά του ίδιου του πρωθυπουργού για τα συγχαρητήρια που απεύθυνε στη Βούλα Παπαχρήστου για το χρυσό της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στο Βερολίνο.

«Κακή επιλογή τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού στην Παπαχρηστου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βολευτής , σε μήνυμά του στο Twitter, που απευθυνόταν στον κ. Τσίπρα, λες και χρειάζεται η Παπαχρήστου συγχαρητήρια από προδότες.

Η κατουρλού -κατουρήθηκε 2η φορά μετά το ακριβό ιδιωτικό σχολείο, όταν ψήφισε το μνημόνια, αλλά μετά συνήθισε και ψήφιζε χωρίς να κατρουριέται-... κάνει "αριστερή" κριτική στον αμερικανοτσολιά του!



3 σχόλια:

Δημητρης Κ. είπε...

Μην πατε στο Παρισι να δειτε ενα αρχαιολογικο ευρημα.
Δεστε αυτην την φατσα ...για να καταλαβετε πως ειναι η ..μουμια του Τουταγχαμων χωρις γαζες....(αμα εχει και μεγαλους γλουτους ο τυπος ...ειναι ιδιος...) Σημ.Την Νεφερτιτη λογω ανεπαρκειας ..καρφιου..την πηδουσε οποιος περνουσε απ την γειτονια..

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που τους χρειαζεται σε ολους της κυβερνησης ειναι : Να τους βαλουν ολους σε ενα λακο και απο πανω να τους κατουρουν ..και να τους φτυνουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...
ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.. ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ...

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Άλλη ψιψινελ κι αυτή σαν την ψινάκαινα την κόβω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...