Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Ξηλώνουν την δημόσια υγεία .

Σοκ στην επιστημονική κοινότητα: Ποιος διάσημος Έλληνας νευροχειρουργός βγήκε σε αναστολή λόγω εμβολίου.

Πρόκειται για τον Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη, τον Νευροχειρουργό, αληθινό Υπηρέτη τής Ιατρικής Επιστήμης, που έχει σώσει εκατοντάδες ανθρώπινες ζωές από πολύ μεγάλες σωματικές και ψυχικές ταλαιπωρίες αλλά και από τον θάνατο.

Έκανε την πρώτη by pass εγχείρηση εγκεφάλου σε ελληνικό δημόσιο νοσοκομείο. Βγήκε σε αναστολή επειδή δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Παρά τον διωγμό του, λόγω των κυβερνητικών αποφάσεων, δεν τα έχει παρατήσει. Αν και δεν του επιτρέπεται να μπει στο νοσοκομείο, αυτός πηγαίνει εκεί καθημερινά και βλέπει τις εξετάσεις των ασθενών, καθισμένος σε ένα παγκάκι.

Τι λέει όμως ο ίδιος για τις συνθήκες, οι οποίες τον οδήγησαν στην απόφαση να μην εμβολιαστεί και να πέσει αναγκαστικά θύμα των τιμωρητικών μέτρων της κυβέρνησης;

«Όπου υπάρχει απολυτότητα, υποχωρεί η επιστημονικότητα. Στην Ιατρική τίποτα δεν είναι απόλυτο. Το ενδεδειγμένο σήμερα αύριο μπορεί να αντενδείκνυται. Αμφιβάλλω για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού γιατί διακρίνω μια εμμονή σε απόλυτο βαθμό για την ασφάλεια του εμβολίου, τη στιγμή που καταγράφουμε σοβαρές παρενέργειες, κάποιες φορές και μοιραίες. Σπάνιες; Μπορεί και να συμφωνήσω. Όχι όμως ανύπαρκτες. Χωρίς σοβαρή καταγραφή παρενεργειών ποτέ δεν θα μάθουμε την επιστημονική αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...