Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Διεκόπη το Βραζιλία – Αργεντινή:

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στο στάδιο Neo Quimica του Σάο Πάολο, όταν εκπρόσωποι των υγειονομικών αρχών εισέβαλαν στο γήπεδο λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα για να συλλάβουν τέσσερις παίκτες της Αργεντινής επειδή παραβίασαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οι βραζιλιάνικες αρχές καταγγέλλουν τους Εμιλιάνο Μαρτίνες, Κρίστιαν Ρομέρο, Χιοβάνι λο Σέλσο και Εμιλιάνο Μπουεντία πως είπαν ψέματα πως δεν βρέθηκαν στην Αγγλία τις τελευταίες 14 ημέρες πριν την άφιξή τους στη Βραζιλία, κάτι που, σύμφωνα με τα μέτρα κατά του κορωνοϊού στη Βραζιλία, συνιστά παραβίαση των υγειονομικών κανόνων.

Τελικά, το παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου διεκόπη.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα στη Βραζιλία, οι επισκέπτες που έχουν επισκεφτεί το Ηνωμένο Βασίλειο 14 ημέρες πριν την άφιξή τους στη χώρα, πρέπει να τεθούν σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Ο υγειονομικός ρυθμιστικός φορέας της χώρας καταγγέλει τους τέσσερις παίκτες πως δεν δήλωσαν την πληροφορία αυτή στα αντίστοιχα έγγραφα που υποχρεούνται να συμπληρώσουν με την άφιξή τους στη χώρα και μόλις σήμερα, Κυριακή επιβεβαιώθηκε πως τα στοιχεία που είχαν δώσει ήταν «ψευδή».

Με όπλο στο γήπεδο ο αστυνομικός που διέκοψε το Αργεντινή-Βραζιλία!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...